Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii DNA in judetul Bihor, intr-un dosar de coruptie

România Liberă România Liberă,
Perchezitii DNA in judetul Bihor, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, perchezitii, la o institutie publica din Oradea si la o locuinta dintr-o comuna din judetul Bihor, intr-un dosar de coruptie, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe România Liberă

UPDATE. Perchezitii DNA in judetul Bihor, intr-un dosar de coruptie, la Parchetul de pe langa Tribunalul Oradea

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, perchezitii, la o institutie publica din Oradea si la o locuinta dintr-o comuna din judetul Bihor, intr-un dosar de coruptie, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Perchezitii la APM Alba Iulia intr-un dosar de coruptie. Procurorii DNA au fost si acasa la directorul Agentiei de Protectia Mediului

Procurorii DNA au verificat mai multe dosare, in aceasta dimineata, din biroul directorului APM Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean. Acestia ar fi facut perchezitii si la domiciliul directorului.

Perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti desfasoara joi perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiuciul ar fi, din primele informatii, de peste 200 de milioane de euro.

Perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de peste 230 de milioane de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti desfasoara joi perchezitii la Rafinaria Lukoil Ploiesti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul estimat este de peste 230 de milioane de euro.

Perchezitii la rafinaria Lukoil, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Mai multi saci cu documente, ridicati

Update 16. 35 - Procurorii care au facut perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti si la alte firme au plecat din sediul companiei cu mai multi saci cu documente la Parchetului Curtii de Apel Ploiesti,.

Perchezitii DNA la Tribunalul Bihor; prim-procurorul Vasile Popa, vizat intr-un dosar de coruptie

Sediul Parchetului Tribunalului Bihor este perchezitionat, joi, de procurorii DNA, care vor merge si la locuinta si in biroul prim-procurorului Vasile Popa, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2009-2014, potrivit.

Perchezitii DNA la Agentia pentru Protectia Mediului din Alba Iulia, intr-un caz de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, doua perchezitii in Alba Iulia, intr-un dosar de coruptie. Este vizata si Agentia pentru Protectia Mediului Alba, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

Perchezitii in Ploiesti la Lukoil intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a efectuat azi mai multe perchezitii la rafinaria Lukoil intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 230 de milioane de euro, din care 112 milioane euro provin din evaziune fiscala, iar 118 milioane de euro din spalare de bani, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.

DNA: Perchezitii in 4 locatii din judetul Bihor si municipiul Oradea

Procurorii DNA efectueaza cercetari in judetul Bihor si in municipiul Oradea intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in perioada 2009 - 2014, a unor infractiuni de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Perchezitii la rafinaria Lukoil din Ploiesti. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Ploiesti fac perchezitii, joi, la sediul rafinariei Lukoil din Ploiesti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat de anchetatori la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2111 seconds )