Libnet.ro
UNICEF

23:31

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Bucuresti, privind incheierea de contracte de achizitii publice. Surse: Dan Pahoni, directorul administrativ, printre persoanele vizate

B1 B1,
Perchezitii la Facultatea de Medicina din Bucuresti, privind incheierea de contracte de achizitii publice. Surse: Dan Pahoni, directorul administrativ, printre persoanele vizate

Politistii efectueaza mai multe perchezitii, marti, printre care si la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Oamenii legii verifica mai multe contracte de achizitii publice, informeaza B1 TV. Politistii. continuă pe B1

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Bucuresti. Surse: Directorul administrativ al UMF lua spaga 40% din valoarea contractelor atribuite (VIDEO)

Politistii efectueaza perchezitii de amploare la Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti, precum si zeci de verificari la mai multe adrese din tara. Anchetatorii au indicii ca mai multe contracte de.

Perchezitii la rectoratul UMF Bucuresti, intr-un dosar de coruptie. Decan: Facultatile nu sunt implicate in achizitii

Procurorii si politistii fac, marti, perchezitii la rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Bucuresti, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de abuz in serviciu, dare sau luare de mita, in legatura cu atribuirea ilegala a unor contracte de achizitii publice.

Mall-urile din Bucuresti vand de doua ori mai mult decat cele din provincie

Cifra de afaceri a centrelor comerciale din Bucuresti este de 2. 320 euro pe metru patrat pe an, dublul valorii inregistrata din mallurile din afara Capitalei, aceeasi diferenta fiind consemnata si in ceea ce priveste nivelul chiriilor, 29 euro/mp/luna.

Patru elevi din Bucuresti au castigat locul intai la competitia mondiala de proiectare auto

Patru elevi de gimnaziu din Bucuresti au luat locul intai la competitia mondiala de proiectare auto Honeywell Automotive Design Challenge. Elevii au realizat o masinuta teleghidata sub forma unei chitare.

Plateste cu poezie: lista localurilor din Bucuresti unde sambata poti oferi un vers pentru o cafea

Julius Meinl sarbatoreste Ziua Internationala a Poeziei oferind o cafea gratis sambata celor care dau o poezie scrisa de ei la schimb. Campania are loc in peste 1. 000 de cafenele din intreaga lume, inclusiv din Romania. Iata localurile din Bucuresti si.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )