Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii la firme de constructie, cercetate pentru evaziune fiscala. Prejudiciul: Peste 10 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la firme de constructie, cercetate pentru evaziune fiscala. Prejudiciul: Peste 10 milioane de euro

Mai multe firme de constructii din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Olt, Timis si Teleorman sunt perchezitionate, marti dimineata, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de peste 10 milioane de euro. Descinderile vizeaza si 22 de persoane, din care 20 vor fi audiate la Politie. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Mehedinti la firme de constructii implicate in evaziune fiscala si spalare de bani

Politia Romana efectueaza 14 perchezitii, in 5 judete, la firme de constructii si persoane fizice banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani. 20 de mandate de aducere urmeaza a fi puse in executare.

IGPR: Perchezitii la constructori din Caras Severin, suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani

Mai multe firme de constructii din Caras-Severin,Mehedinti, Olt, Timis si Teleorman se afla in atentia Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza un comunicat de presa al IGPR.

Perchezitii la firme de constructii din Teleorman

Politistii au descins azi dimineata la mai multe firme de constructii din Teleorman, Mehedinti, Olt, Timis si Caras-Severin, suspectate de evaziune fiscala. Preudiciul total suspectat este de 10 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )