Libnet.ro
UNICEF

17:30

PERCHEZITII la fiul lui Viorel Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor. Andrei Hrebenciuc va fi dus la DNA

Antena3 Antena3,
PERCHEZITII la fiul lui Viorel Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor. Andrei Hrebenciuc va fi dus la DNA

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, miercuri, la biroul din Bucuresti al lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul in care tatal lui, Viorel Hrebenciuc PSD), este urmarit penal in legatura cu retrocedarea. continuă pe Antena3

Perchezitii la fiul lui Viorel Hrebenciuc

Perchezitii la fiul lui Viorel Hrebenciuc. Andrei Hrebenciuc va fi dus la DNA Brasov. Fiul lui Hrebenciuc n-a avut leg[turi publice cu politica sau cu ce s-a intamplat in cariera tatalui sau. Stire in.

Perchezitii la fiul lui Viorel Hrebenciuc. Sunt vizati si avocati din dosar

Oamenii legii efectueaza perchezitii la fiul lui Viorel Hrebenciuc PSD) in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care Hrebenciuc tatal a fost pus sub acuzare.

Cine sunt juristii care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

EXCLUSIV Cine sunt juristii tineri care l-au infundat pe guzganul rozaliu Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Carmen Dudas, Mihai Topor si Daniel Asaftei sunt juristii bacauani care s-au opus improprietaririi ilegale a lui Paltin Sturza cu 43 de mii de hectare de padure. Dupa doi ani, in plasa procurorilor a intrat o intreaga mafie a retrocedarilor, printre care si deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.

UPDATE. VIDEO. Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. De asemenea, numele Andrei Hrebenciuc apare si in dosarul in care tatal sau este acuzat ca l-ar fi pus pe fostul sef al SPP sa ii aduca informatii despre interceptari. Cititi INTERCEPTARI) .

Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale.

STENOGRAME Viorel Hrebenciuc despre Cristian Socol, seful Fondului Roman de Contragarantare: E copil de-al meu, e din familie, l-a crescut pe Andrei, l-a adus asistentul lui in primul an

Viorel Hrebenciuc il descrie in termeni extremi de apropiati pe Cristian Socol, consilierul premierului Ponta, intr-o discutie cu fostul sef al SPP Dumitru Iliescu. Este consilierul premierului pe economic, e copil de-al meu. L-a crescut pe Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc - n. red. ), l-a adus asistentul lui in primul an, e din familie cum ar veni, a spus Hrebenciuc despre Cristian Socol, potrivit stenogramelor din Ordonanta DNA in dosarul liderului PSD.

Dosarul retrocedarilor: perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc

Biroul lui Andrei Hrebenciuc este perchezitionat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care tatal lui, Viorel Hrebenciuc, este urmarit penal in legatura cu retrocedarea ilegala a unor paduri, au declarat surse judiciare.

Surse: Perchezitii DNA la biroul din Capitala al fiului lui Viorel Hrebenciuc

ACTUALIZARE 14:39 DNA: Perchezitii domiciliare in 6 locatii din Bucuresti si Brasov, legate de dosarul retrocedarilor in legatura cu dosarul penal intocmit de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind retrocedarile ilegale de terenuri, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Brasov efectueaza perchezitii domiciliare in sase locatii situate in municipiile Bucuresti si Brasov, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Apar nume noi in Dosarul retrocedarilor ilegale. De ce l-a contactat Hrebenciuc pe seful CJ Suceava, Catalin Nechifor

Apar nume noi in dosarul retrocedarilor ilegale. Procurorii sustin ca inculpatii, in frunte cu Viorel Hrebenciuc, l-au contactat si pe presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )