Libnet.ro
UNICEF

20:30

Surse: Perchezitii DNA la biroul din Capitala al fiului lui Viorel Hrebenciuc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Perchezitii DNA la biroul din Capitala al fiului lui Viorel Hrebenciuc

ACTUALIZARE 14:39 DNA: Perchezitii domiciliare in 6 locatii din Bucuresti si Brasov, legate de dosarul retrocedarilor in legatura cu dosarul penal intocmit de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind retrocedarile ilegale de terenuri, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Brasov efectueaza perchezitii domiciliare in sase locatii situate in municipiile Bucuresti si Brasov, potrivit unui comunicat emis de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Surse: Perchezitii DNA la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat PSD urmarit penal pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la biroul din Bucuresti al fiului lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Potrivit surselor, au loc perchezitii si la avocati implicati in dosarul retrocedarilor.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale.

UPDATE. VIDEO. Perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, in dosarul retrocedarilor ilegale. Tatal sau l-a mentionat intr-o discutie cu fostul sef al SPP (INTERCEPTARI)

Anchetatorii fac, miercuri, mai multe perchezitii la biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului Viorel Hrebenciuc si birourile avocatilor implicati in dosarul retrocedarilor ilegale. De asemenea, numele Andrei Hrebenciuc apare si in dosarul in care tatal sau este acuzat ca l-ar fi pus pe fostul sef al SPP sa ii aduca informatii despre interceptari. Cititi INTERCEPTARI) .

UPDATE. DNA cere din nou arestarea lui Viorel Hrebenciuc

UPDATE 12:50 - Directia Nationala Anticoruptie cere, din nou, arestarea lui Viorel Hrebenciuc, in al treilea dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Corespondentul Antena 3, Ana Maria Roman,.

Un copil de 4 ani A MURIT dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din Capitala

Un copil de 4 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a explicat, in direct la Antena 3, ca micutul a fost gasit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )