Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perchezitii in Ialomita, Bucuresti si alte doua judete. Anchetatorii cauta un grup de evazionisti

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Ialomita, Bucuresti si alte doua judete. Anchetatorii cauta un grup de evazionisti

La aceasta ora, politistii ialomiteni efectueaza 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor societati comerciale si locuintele a 7 persoane, banuite de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani si folosirea cu rea-credinta a creditului societatii. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul, 22 milioane lei

Politistii ialomiteni efectueaza, miercuri, 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor firme si locuintele a sapte persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat la peste 22 de milioane de lei, informeaza Mediafax.

22 perchezitii in Bucuresti si alte patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii argeseni au fac, marti dimineata, 22 de perchezitii in Capitala si in judetele Arges, Prahova, Dambovita si Valcea, la sediile a zece firme si la locuintele a zece persoane suspectate evaziune fiscala, spalare de bani si executare de activitati miniere fara permis sau licenta, informeaza Mediafax.

Perchezitii de amploare in Bucuresti si 3 judete. Suspiciuni de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza, marti, 21 de perchezitii, pe raza judetelor Ialomita, Ilfov, Dolj si in municipiul Bucuresti, la sediile unor societati comerciale si locuintele a 7 persoane banuite de comiterea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2604 seconds )