Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la o institutie publica din Galati. Sunt vizate persoane cu functii de conducere

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la o institutie publica din Galati. Sunt vizate persoane cu functii de conducere

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2012-2014. continuă pe Adevărul

Perchezitii la CFR Calatori Bucuresti si Galati: Sunt vizate persoane cu functii de conducere

Un numar de 22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti siGalati, fiind vizate persoane cu functii de conducere, relateazaB1 TV. De asemenea, perchezitiile mai au.

22 de perchezitii in Bucuresti, Cluj, Ilfov si Galati, intre care doua la sediile CFR. Sunt vizate persoane din conducere

22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti si Galati, fiind vizate persoane cu functii de conducere. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2012-2014.

22 de perchezitii in Bucuresti, Cluj, Ilfov si Galati, intre care doua la sediile CFR Calatori si CFR Marfa. Sunt vizate persoane din conducere

22 perchezitii se desfasoara, marti dimineata, la CFR Calatori Bucuresti si Galati si CFR Marfa, fiind vizate persoane cu functii de conducere. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2012-2014.

DNA efectueaza perchezitii in 22 de locatii din Bucuresti, Cluj, Ilfov, Galati/ Este vizata CFR Calatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza marti perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Bucuresti si in judetele Cluj, Ilfov, Galati, din care doua la sediile unor institutii publice iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2012-2014, precizeaza DNA intr-un comunicat. Potrivit Agerpres, care citeaza surse, este vizata compania CFR Calatori Bucuresti. B1 TV relateaza ca, potrivit unor surse judiciare sunt vizate persoane cu functii de conducere in CFR Calatori. Vom reveni cu amanunte.

Un barbat din Galati, internat cu suspiciune de Ebola

Un barbat de 33 de ani, intors recent din Guineea Ecuatoriala, a fost trimis marti, de urgenta, cu o ambulanta de la Spitalul de Boli Infectioase Galati catre Spitalul Victor Babes din Bucuresti deoarece medicii suspecteaza ca este infectat cu Ebola, relateaza Agerpres.

Medic: Barbatul din Galati, internat cu suspiciune de Ebola, are Malarie

Un galatean de 33 de ani revenit in tara din Guineea Ecuatoriala a fost internat la Spitalul Victor Babes din Capitala, cu diagnosticul malarie - boala ce i-a recidivat de mai multe ori din cauza nerespectarii tratamentului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )