Libnet.ro
UNICEF

21:00

Perchezitii intr-un caz de spalare de bani la imobile ale lui Maricel Pacuraru si ale unui frate al omului de afaceri ElanSchwartzenberg

Adevărul Adevărul,
Perchezitii intr-un caz de spalare de bani la imobile ale lui Maricel Pacuraru si ale unui frate al omului de afaceri ElanSchwartzenberg

Procurorii anticoruptie au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, actionar majoritar al Realitatea Media, la fratele lui Elan Schwartzenberg si la o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro. continuă pe Adevărul

UPDATE Perchezitii la Maricel Pacuraru si fratele lui Elan Schwartzenberg, intr-un caz de spalare de bani de peste un milion de euro

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg si o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro.

POLITIA CAPITALEI - Perchezitii intr-un caz de inselaciune prin telefon dat din penitenciar.

Politistii Capitalei Sectia 14, cu sprijinul Serviciului de Investigatii Criminale si al Directiei pentru Operatiuni Speciale din cadrul I. , au efectuat cinci perchezitii domiciliare in Bucuresti si judetul Teleorman, dar si intr-un penitenciar din judetul Giurgiu, in vederea destructurarii unui grup infractional specializat in inselaciuni prin telefon, potrivit agerpres. Cu ocazia perchezitiilor efectuate, au fost ridicate sapte terminale mobile si cinci cartele telefonice, .

Perchezitii in Bucuresti, intr-un caz de spalare de bani: Maricel Pacuraru, asociat al lui Cozmin Gusa, ridicat de DNA

Perchezitii in dosarul preluarii Realitatea TV! Vorbim de verificari care au avut loc la locuinta unuia dintre actionarii Realitatea TV, Maricel Pacuraru, care a fost si ridicat de catre procurorii DNA. Si tot .

Fratele lui Elan Schwartzenberg, implicat intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti. Printre locuintele perchezitionate s-au numarat si imobile ale lui Maricel Pacuraru, ale fratelui lui Elan Schwartzenberg si ale unei.

VIDEO Maricel Pacuraru si un frate al omului de afaceri ElanSchwartzenberg, vizati intr-un caz de spalare de bani

Procurorii anticoruptie au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, actionar majoritar al Realitatea Media, la fratele lui Elan Schwartzenberg si la o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro.

Perchezitii in 35 de locatii din Bucuresti, intr-un dosar DNA de spalare de bani de peste un milion de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala complexa ce vizeaza savarsirea mai multor infractiuni, printre care trafic de influenta, spalarea banilor proveniti din evaziune fiscala, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, bancruta frauduloasa, delapidare, in care sunt implicate peste 30 persoane fizice si mai multe persoane juridice.

Perchezitii DNA la Maricel Pacuraru, fratele si o apropiata a lui Schwartzenberg, intr-un ...

UPDATE: Surse judiciare citate de Mediafax arata ca este vorba de o cauza ce are legatura cu dosarul disparitiei lui Codrut Marta. Toti cei implicati in faptele cercetate de procurori urmeaza sa fie audiati la DNA. ----- Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg si o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )