Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE Perchezitii la Maricel Pacuraru si fratele lui Elan Schwartzenberg, intr-un caz de spalare de bani de peste un milion de euro

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Perchezitii la Maricel Pacuraru si fratele lui Elan Schwartzenberg, intr-un caz de spalare de bani de peste un milion de euro

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg si o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro. continuă pe Hotnews

Perchezitii DNA la Maricel Pacuraru, fratele si o apropiata a lui Schwartzenberg, intr-un ...

UPDATE: Surse judiciare citate de Mediafax arata ca este vorba de o cauza ce are legatura cu dosarul disparitiei lui Codrut Marta. Toti cei implicati in faptele cercetate de procurori urmeaza sa fie audiati la DNA. ----- Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg si o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de .

DNA a inceput urmarirea penala fata de fratele lui Elan Schwartzenberg

Update 18:11 Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenber, fratele lui Elan Schwartzenberg si fata de Monica Hofman, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Fratele lui Elan Schwartzenberg si alte opt persoane, urmarite penal intr-un dosar privind preluarea Realitatea Media

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, si alte opt persoane, acuzate de comiterea de infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea controlului asupra acesteia, informeaza un comunicat al DNA.

Fratele lui Elan Schwartzenberg, pus sub invinuire in dosarul de spalare de bani

Fratele lui Elan Schwartzenberg a fost pus sub invinuire, luni, in cadrul audierilor procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Totodata, procurorii spun ca Elan Schwartzenberg este de negasit pentru a fi.

Fratele lui Elan Schwartzenberg, implicat intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti. Printre locuintele perchezitionate s-au numarat si imobile ale lui Maricel Pacuraru, ale fratelui lui Elan Schwartzenberg si ale unei.

Perchezitii intr-un caz de spalare de bani la imobile ale lui Maricel Pacuraru si ale unui frate al omului de afaceri ElanSchwartzenberg

Procurorii anticoruptie au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, actionar majoritar al Realitatea Media, la fratele lui Elan Schwartzenberg si la o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro.

VIDEO Maricel Pacuraru si un frate al omului de afaceri ElanSchwartzenberg, vizati intr-un caz de spalare de bani

Procurorii anticoruptie au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, actionar majoritar al Realitatea Media, la fratele lui Elan Schwartzenberg si la o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro.

Perchezitii DNA la Maricel Pacuraru, la fratele si la o apropiata a lui Schwartzenberg, ...

UPDATE SURSE: Dosarul, in care s-au facut, luni, 35 de perchezitii si au fost duse la audieri 16 persoane, are legatura cu vanzarea Realitatea TV si cu implicarea in trafic de influenta pentru finantarea acestei societati a lui Cosmin Marta , pe vremea cand acesta era seful de cabinet al sefului ANAF, Sorin Blejnar. Acuzatiile sunt de trafic de influenta, spalare de bani, evaziune fiscala, prejudiciile fiind de peste 1,2 milioane de euro. Codrut Marta, disparut fara urma, este dat in .

Apropiati ai lui Elan Schwartzenberg, audiati la DNA

Update 18:11 Procurorii au inceput urmarirea penala fata de fratele lui Elan Schwartzenberg Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenber, fratele lui Elan Schwartzenberg si fata de Monica Hofman, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Preluarea Realitatea Media, un tun de 5 milioane de euro. Maricel Pacuraru, adus la DNA pentru a fi audiat in dosar

Noua persoane, printre care Fabian Schwartzenberg si Monica Hoffman fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg , sunt de ieri urmarite penal pentru infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea acesteia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )