Libnet.ro
UNICEF

08:00

PERCHEZITII la mai multe cabinete medicale si farmacii din Valcea si Craiova. ...

România Liberă România Liberă,
PERCHEZITII la mai multe cabinete medicale si farmacii din Valcea si Craiova. ...

Este vorba despre o retea in care sunt implicati medici, farmacisti si asistente medicale. Ei sunt acuzati ca au prescris si au decontat peste 400 de retete medicale, in numele unor pacienti asigurati, potrivit DIICOT. Pacientii erau pe listele medicilor de familie. 12 perchezitii au avut loc, joi dimineata, pe raza judetului Valcea si a municipiului Craiova, la locuintele unor invinuiti, la cabinete individuale ale unor medici de familie, precum si la sedii de farmacii, in cadrul unei . continuă pe România Liberă

Perchezitii la mai multe cabinete medicale si farmacii din Valcea si Craiova. ...

12 perchezitii domiciliare au avut loc, joi, pe raza judetului Valcea si a municipiului Craiova, la locuintele unor invinuiti, la cabinete individuale ale unor medici de familie, precum si la sedii de farmacii, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional, constituit in scopul savarsirii infractiunii de inselaciune, informeaza DIICOT. In fapt, membrii gruparii, avand calitatea de medici de familie si administratori ai unor farmacii si asistente medicale, sunt suspectati .

Un detinut al Penitenciarului Giurgiu este acuzat ca ar fi inselat mai multe persoane dupa ce s-a recomandat drept politist

Un detinut al Penitenciarului Giurgiu este cercetat de politistii valceni dupa ce ar fi inselat mai multi administratori de firme din Valcea pretinzand ca este politist. Barbatul i-a convins sa.

Pentru fondurile europene s-ar putea face o exceptie si sa se faca mai multe angajari

Premierul Victor Ponta a anuntat, in aceasta seara, ca va discuta cu ministrul Bugetului si cu cel de Finante posibilitatea de a se face o exceptie in asa fel incat sa se faca mai multe angajari in administratie, dar numai pentru accesarea de fonduri europene, conform surselor de presa.

Mai multe explozii au avut la o fabrica de artificii din Italia

Cel putin o persoana si-a pierdut viata, iar alte trei au fost ranite grav, dupa ce mai multe explozii au avut loc, astazi, la o fabrica de artificii din centrul Italiei.

10.000 de angajati de la stat vor fi concediati: Cele mai multe disponibilizari la Posta Romana si in sectorul energetic

In companiile de stat, se anunta peste 10. 000 de concedieri, multe dintre ele in sectorul energetic. in cadrul intalnirii de astazi dintre sindicate si delegatia FMI au avut deja loc mai multe discutii.

Mai multi medici de familie din Valcea sunt audiati in acest moment de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au efectuat astazi 12 perchezitii la cabinetele si locuintele mai multor medici de familie din judetul Valcea. Medicii sunt cercetati pentru inelaciune, ei fiind suspectati ca au falsificat retete medicale pentru care au cerut ulterior bani de la Casa de Sanatate.

UPDATE. Mai multi medici de familie din Valcea sunt audiati in acest moment de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au efectuat astazi 12 perchezitii la cabinetele si locuintele mai multor medici de familie din judetul Valcea. Medicii sunt cercetati pentru inelaciune, ei fiind suspectati ca au falsificat retete medicale pentru care au cerut ulterior bani de la Casa de Sanatate.

Cabinete medicale la preturi de lux. 50.000 de euro pentru un spatiu de 6,5 metri patrati

Consiliul Judetean a stabilit preturile la care va scoate la vinzare cele 24 de cabinete stomatologice de la Policlinica Diaconu Coresi. Medicii au intaietate la cumparare, dar preturile sunt uriase.

Topul examinatorilor auto din Tulcea: cine a dat cele mai multe permise de conducere

Tiberiu Nan, Vasilica Velicu, Florea Strainu, Ionel Olaras si Gheorghe Constantin: acestia sunt, in ordine, cei cinci examinatori auto care testeaza viitorii soferi inainte de a le permite sa iasa pe drumul public. Cel mai mare procent de promovare se inregistreaza printre elevii care au ajuns la Tiberiu Nan, iar cea mai mic, printre elevii care au sustinut proba practica a examenului auto cu Gheorghe Constantin.

Vai de preparatele din magazinele de carne. Inspectorii OJPC au gasit nereguli grave in mai multe magazine

La inceputul acestei luni comisarii din cadrul CJPC GALATI au desfasurat o ampla actiune tematica de control privind calitatea, modul de comercializare si etichetare a produselor si preparatelor din carne existente la comercializare. Au fost controlati 43 de agenti economici, iar neregulile au fost destule!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )