Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii la mai multe licee din tara, inclusiv la Satu Mare. Vizata este Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la mai multe licee din tara, inclusiv la Satu Mare. Vizata este Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare

Mascatii au descins azi dimineata inca de la primele ore ale diminetii la Liceul Teoretic Nichita Stanescu din Capitala, dar si la scoli de stat si licee din judete precum Constanta siSatu Mare. continuă pe Adevărul

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

Mai multe echipe din Liga 1 au fost depunctate

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat depunctarea mai multor echipe din cauza neindeplinirii conditiilor financiare de participare in Liga 1.

UPDATE Evaziune de 3,14 mil. euro si spalare de bani cu concursuri scolare. Peste 200 de politisti fac perchezitii in Capitala si sapte judete. Ar fi vizata asociatia care organiza Concursul Arhimede, si care ar fi incasat taxe de participare fara sa pla

210 politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza marti dimineata. 80 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Arges, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si conflict de interese, informeaza Politia Romana. UPDATE Ar fi vizata Asociatia Arhimede, care organiza concursul Arhimede in mai multe licee din Capitala cu ajutorul a peste 40 de profesori din diferite judete si ar fi incasat de la fiecare elev participant 25 de lei, fara a elibera chitante sau a plati taxe.

80 de perchezitii in mai multe judete, evaziune la concursuri scolare

80 de perchezitii au loc marti dimineata in Bucuresti, Arges, Constanta, Ilfov, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar fiscal care vizeaza evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si.

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata.

Proteste in toata tara fata de defrisarile masive. Vrem ca despaduririle ilegale si abuzive sa inceteze!

Sute de oameni au protestat in mai multe orase din tara fata de defrisarea ilegala a padurilor. Participantii au militat pentru schimbarea Codului Silvic si au cerut ca mai multi romani sa iasa in.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a.

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )