Libnet.ro
UNICEF

17:00

80 de perchezitii in mai multe judete, evaziune la concursuri scolare

Antena3 Antena3,
80 de perchezitii in mai multe judete, evaziune la concursuri scolare

80 de perchezitii au loc marti dimineata in Bucuresti, Arges, Constanta, Ilfov, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar fiscal care vizeaza evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si. continuă pe Antena3

Perchezitii la mai multe licee din tara, inclusiv la Satu Mare. Vizata este Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare

Mascatii au descins azi dimineata inca de la primele ore ale diminetii la Liceul Teoretic Nichita Stanescu din Capitala, dar si la scoli de stat si licee din judete precum Constanta siSatu Mare.

Organizatori de concursuri scolare, banuiti de evaziune de peste 3 mil. de euro

Peste 200 de politisti bucuresteni fac, marti dimineata, 80 de perchezitii in Capitala si sapte judete, la suspecti de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare, cu un prejudiciu estimat la 3,14 milioane de euro, anunta Politia Capitalei.

Descinderi la Scoala 11 din Buzau. Cauta indicii intr-un dosar de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare

Peste 200 de politisti fac, marti dimineata, 80 de perchezitii in Capitala si sapte judete intre care si Buzau, la suspecti de evaziune fiscala prin organizarea de concursuri scolare, cu un prejudiciu estimat la 3,14 milioane de euro. La Buzau, descinderile au loc la Scoala generalanr 11 si sunt efectuate de trei politisti din Bucuresti.

UPDATE Evaziune de 3,14 mil. euro si spalare de bani cu concursuri scolare. Peste 200 de politisti fac perchezitii in Capitala si sapte judete. Ar fi vizata asociatia care organiza Concursul Arhimede, si care ar fi incasat taxe de participare fara sa pla

210 politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza marti dimineata. 80 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Arges, Ilfov, Constanta, Giurgiu, Maramures, Sibiu si Buzau, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, delapidare si conflict de interese, informeaza Politia Romana. UPDATE Ar fi vizata Asociatia Arhimede, care organiza concursul Arhimede in mai multe licee din Capitala cu ajutorul a peste 40 de profesori din diferite judete si ar fi incasat de la fiecare elev participant 25 de lei, fara a elibera chitante sau a plati taxe.

Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

30 Perchezitii in aceasta dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Vizata esar fi Asociatia Arhimede, care organiza concursuri scolare in mai multe licee din Capitala si din.

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision

Tarile care au castigat de cele mai multe ori Eurovision. Irlanda este tara cu cele mai multe victorii in concursul Eurovision, dupa ce a obtinut trofeul de sapte ori. in schimb, Portugalia este tara cu cea mai lunga istorie in concurs fara sa fi castigat vreodata.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

Trei tineri din Hunedoara au fost arestati pentru mai multe talharii

Magistratii Judecatoriei Hunedoara au dispus arestarea preventiva a hunedorenilor Ioan Caramidar, Ovidiu Bobocel si Catalin Dumitru, retinuti dupa ce au comis mai multe talharii pe raza municipiului.

Walt Disney a reciclat mai multe scene pentru desenele animate VIDEO

Daca urmariti cu atentie desenele animate realizate de Walt Disney in urma cu aproape un secol, descoperiti ca exista scene asemanatoare in mai multe filme de acest tip. Artistul a reciclat aceste cadre pentru a salva din costuri. Iata un montaj video interesant.

Perchezitii la Scoala Take Ionescu. Verificarile procurorilor DNA, in dosarul in care Asociatia Arhimede este acuzata de evaziune fiscala

Procurorii DNA, perchezitii la Scoala Generala Take Ionescu din Ramnicu Valcea, in dosarul in care este vizata Asociatia Arhimede. Potrivit procurorilor, asociatia care a organizat concursuri scolare in unitati de invatamant din mai multe judete, printre care si Valcea, a prejudiciat statul cu peste trei milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )