Libnet.ro
UNICEF

08:30

Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3 milioane euro

Antena3 Antena3,
Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3 milioane euro

Politistii din Mehedinti fac, vineri dimineata, cinci perchezitii, din care una la Strehaia si alte patru in judetul Arad, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala. continuă pe Antena3

Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala. Vezi prejudiciul

Politistii din Mehedinti fac, vineri dimineata, cinci perchezitii, din care una la Strehaia si alte patru in judetul Arad, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani.

Cinci perchezitii in Mehedinti si Arad la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de 3 milioane de euro

In aceasta dimineata, politistii din Mehedinti, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - Inspectoratul General al Politiei Romane, efectueaza 5 perchezitii, pe raza a doua judete, la persoane banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 3. 000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar de CORUPTIE. Directorul adjunct al sucursalei Hidroelectrica, RETINUT

Procurorii DNA Pitesti fac, miercuri, perchezitii in judetul Arges, la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar de CORUPTIE. Sucursala Hidroelectrica, vizata de anchetatori

Procurorii DNA Pitesti fac, miercuri, perchezitii in judetul Arges, la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

Perchezitii in Arges, intr-un dosar de CORUPTIE

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri dimineata, sapte perchezitii la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, suspectate de coruptie, potrivit unui comunicat DNA.

Constanta: 14 persoane, audiate dupa perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro

In urma unor perchezitii facute in Constanta la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, 14 persoane au fost duse la audieri la DIICOT, scrie Mediafax. Persoanele aduse la.

Perchezitii la DSP Bucuresti, intr-un dosar de DELAPIDARE

Procurorii si politistii fac perchezitii, miercuri dimineata, la sediul Directiei de Sanatate Publica, intr-un dosar privind atribuirea de contracte de achizitii publice. Prejudiciul in acest dosar este de 300 de milioane de euro.

Perchezitii la o sucursala Hidroelectrica intr-un dosar de coruptie pentru fapte comise in perioada 2011-2012 (VIDEO)

Procurorii DNA - serviciul teritorial Pitesti efectueaza miercuri dimineata, 7 perchezitii la sucursala Hidroelectrica din Curtea de Arges, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie si celor asimilate de.

Perchezitii in sase judete, intr-un dosar de inselaciune

Politisti din Capitala efectueaza, miercuri dimineata, 61 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind.

Perchezitii in judetele Mehedinti si Arad la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii fac perchezitii in vineri dimineata in judetele Mehedinti si Arad la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, patru suspecti vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )