Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cinci perchezitii in Mehedinti si Arad la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de 3 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cinci perchezitii in Mehedinti si Arad la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de 3 milioane de euro

In aceasta dimineata, politistii din Mehedinti, sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - Inspectoratul General al Politiei Romane, efectueaza 5 perchezitii, pe raza a doua judete, la persoane banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 3. 000 de euro prin evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Perchezitii in judetele Mehedinti si Arad la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii fac perchezitii in vineri dimineata in judetele Mehedinti si Arad la persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza B1 TV. Potrivit anchetatorilor, patru suspecti vor fi.

Perchezitii in Mures si Harghita la persoane banuite de evaziune fiscala privind comertul cu vinuri

Saptesprezece perchezitii au avut loc la persoane din judetele Mures si Harghita, suspectate de evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de vinuri, prejudiciul nefiind calculat pana in acest moment.

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 5 perchezitii, pe raza judetelor Mehedinti si Arad la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, precum si la sediile societatilor comerciale administrate de acestea.

Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3 milioane euro

Politistii din Mehedinti fac, vineri dimineata, cinci perchezitii, din care una la Strehaia si alte patru in judetul Arad, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala.

Perchezitii in Mehedinti si Arad, intr-un dosar de evaziune fiscala. Vezi prejudiciul

Politistii din Mehedinti fac, vineri dimineata, cinci perchezitii, din care una la Strehaia si alte patru in judetul Arad, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani.

Doi oameni de afaceri din Cluj, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare

Doi oameni de afaceri din judetul Cluj au fost trimisi in judecata, vineri, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, acestia au.

Lukoil vrea sa implice UE in dosarul de evaziune fiscala din Romania

Grupul petrolier rus Lukoil a solicitat ajutorul Comisiei Europene pentru a putea raspunde la acuzatiile de spalare de bani si evaziune fiscala aduse rafinariei sale din Romania, a declarat ieri unul dintre directorii Lukoil, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lukoil cere interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala din Romania, denuntand masurile luate de o instanta mica

Grupul petrolier rus Lukoil a cerut interventia Comisiei Europene in ancheta de evaziune fiscala si spalare de bani din Romania, care vizeaza rafinaria Petrotel, argumentand ca este vorba de masuri impuse de o instanta judiciara relativ mica dar care au un impact european, potrivit Reuters.

Constanta: 14 persoane, audiate dupa perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 3 milioane de euro

In urma unor perchezitii facute in Constanta la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, 14 persoane au fost duse la audieri la DIICOT, scrie Mediafax. Persoanele aduse la.

Perchezitii la persoane banuite de inselaciuni cu credite

In aceasta dimineata, politistii efectueaza 61 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Buzau, Giurgiu, Prahova si Dambovita, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de inselaciune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )