Libnet.ro
UNICEF

16:30

Perchezitii in Olt, intr-un dosar cu prejudiciu de opt milioane de euro. Cristian Burci, saltat de DIICOT (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii in Olt, intr-un dosar cu prejudiciu de opt milioane de euro. Cristian Burci, saltat de DIICOT (VIDEO)

Procurorii DIICOT efectueaza patru perchezitii in judetul Olt, doua domiciliare si doua la sediile unor firme, vizate fiind 12 persoane, intre care si omul de afaceri Cristian Burci, informeaza B1. continuă pe B1

Perchezitii in Olt, intr-un dosar cu prejudiciu de opt milioane de euro. Cristian Burci, vizat de actiunea procurorilor DIICOT (VIDEO)

Procurorii DIICOT efectueaza patru perchezitii in judetul Olt, doua domiciliare si doua la sediile unor firme, vizate fiind 12 persoane, intre care si omul de afaceri Cristian Burci, informeaza B1.

Perchezitii in Capitala si in Caracal, intr-un dosar de evaziune fiscala de 8 milioane de euro. Cristian Burci, printre cei vizati de ancheta

Procurorii DIICOT efectueaza, miercuri dimineata, in Bucuresti si la Caracal, patru perchezitii domiciliare si alte doua la sediile unor firme. in acest dosar, prejudiciul ajunge, conform procurorilor, la 8 milioane de euro.

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie

Constantin Nita, fostul ministru al Energiei, este audiat la DNA, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Constantin Nita a anuntat la sfarsitul lunii martie ca se va retrage din.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )