Libnet.ro
UNICEF

13:00

Perchezitii la Omniasig: directorul general si peste 40 directori, suspectati de implicare in falsificare de polite

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Omniasig: directorul general si peste 40 directori, suspectati de implicare in falsificare de polite

Directorul general si alti peste 40 de directori ai Omniasig sunt suspectati de anchetatori de implicare in falsificarea a aproximativ un milion de polite de asigurare, prejudiciul produs astfel statului fiind de cateva milioane de lei, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul Omniasig si peste 40 directori ai companiei, suspectati de implicare in falsificare de polite

Update 14. 35 - Directorul general si alti peste 40 de directori ai Omniasig sunt suspectati de anchetatori de implicare in falsificarea a aproximativ un milion de polite de asigurare, prejudiciul produs astfel.

Perchezitii la Omniasig: Directorul general si mai multi angajati, acuzati de abuz in serviciu

23 Toti angajatii de la compania de asigurari Omniasig sunt blocati in cladire, nu au voie sa paraseasca locatia si nici altor persoane nu le este permis sa intre. Un numar de 49 perchezitii au.

Perchezitii la Omniasig: Directorul general si mai multi angajati, acuzati de abuz in serviciu.

UPDATE: 14:45: Omniasig a remis un comunicat de presa in care isi expune pozitia fata de cercetarile facute de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Unicul obiect al actiunii de.

UPDATE Perchezitii la mai multe sedii ale societatii Omniasig. Directorul general si alti 40 de directori, suspectati de abuz in serviciu si de fals intelectual

Directorul general si alti peste 40 de directori ai Omniasig sunt cercetati de Parchetul General intr-un caz de abuz in serviciu si fals intelectual. Aproape 50 de perchezitii au loc miercuri la mai mai multe sedii centrale si sucursale ale societatii de asigurari.

Dan Valentin Belcea, directorul general al CFR Marfa, a demisionat, la o luna de la numire

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, numit in functie in luna aprilie, a demisionat marti de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocand motive personale.

Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat de la conducerea companiei, din motive personale, au declarat, ieri, surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres.

Directorul general al CFR Marfa a demisionat la o luna de la numire

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat dupa numai o luna de la numirea sa in functie, invocand motive personale, scrie Mediafax.

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat din functie

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea a demisionat. Potrivit jurnalistilor de la Sursa Zilei, seful companiei feroviare ar fi renuntat la functie din cauza gradului de incompatibilitate. Belcea.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )