Libnet.ro
UNICEF

00:08

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in comertul cu produse feroase

Antena3 Antena3,
Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in comertul cu produse feroase

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii, la aceasta ora, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase. La perchezitii participa. continuă pe Antena3

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase. La actiune participa peste 600 de politisti.

Peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Politistii efectueaza marti peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete, fiind vizate de ancheta mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi,.

Perchezitii la evazionisti cu produse feroase; prejudiciul se ridica la 10 milioane de euro

Politistii efectueaza, marti dimineata, 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase, prin care s-ar fi produs un prejudiciu de 10 milioane de euro, informeaza IGPR, potrivit Agerpres.

Peste 150 de perchezitii se desfasoara in mai multe judete la persoane si firme de colectare a fierului vechi, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 600 de politisti din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Romane desfasoara in aceasta dimineata 151 de perchezitii la mai multe firme de colectare a fierului vechi si la domiciliile unor suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul fiind estimat la 10 milioane de euro.

Perchezitii in Arges la comerciantii de fier vechi, intr-un dosar cu un prejudiciu total de 10.000.000 de euro

Perchezitii de amploare in opt judete, printre care si Arges. Peste 600 de politisti pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Peste 150 de perchezitii la evazionisti. La cat se ridica prejudiciul

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Iasi, Calarasi, Giurgiu, Valcea, Teleorman, Arges si Dambovita, si pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Peste 150 de perchezitii pentru evaziune si spalare de bani

Peste 600 de politisti efectueaza in aceasta dimineata 151 de perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, in domeniul comertului cu produse feroase.

Peste 50 de persoane cercetate pentru evaziune fiscala, in urma controalelor efecutate de politisti in targuri si piete

Peste 50 de persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala, in urma unor controale care au avut loc in targuri si piete. Oamenii legii au dat si peste 4. 300 de amenzi, in valoare de aproximativ doua milioane de.

Procurorii au retinut o persoana acuzata de evaziune fiscala si dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea inculpatului Andrei Dumitru sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si dare de mita, arata un comunicat transmis redactiei.

Procurorii au retinut un om de afaceri acuzat de evaziune fiscala si dare de mita

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea inculpatului Andrei Dumitru sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si dare de mita, arata un comunicat transmis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )