Libnet.ro
UNICEF

11:30

Perchezitii la Satu Mare. Satmareni banuiti de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul: 2,5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Satu Mare. Satmareni banuiti de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul: 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Satu Mare sunt perchezitionate de politisti, inca de dimineata. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala cu legume si fructe, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2.5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoare sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2. 5 milioane de euro.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoara sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Perchezitii in Bihor, Satu Mare si Timis, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Politistii de la Investigarea Fraudelor fac, marti, sase perchezitii in judetele Bihor, Satu Mare si Timis, la sediile unor firme si la locuintele a patru persoane suspectate de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe, prejudiciul fiind estimat la 2,5 milioane de euro.

Perchezitii in Bihor, Satu Mare si Timis, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 mil. euro

Politistii de la Investigarea Fraudelor fac, marti, sase perchezitii in judetele Bihor, Satu Mare si Timis, la sediile unor firme si la locuintele a patru persoane suspectate de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe.

Zilele Culturii Japoneze, un eveniment organizat in premiera la Satu Mare

Un eveniment in premiera are loc la Satu Mare. Primaria municipiului Satu Mare in colaborare cu Asociatia Cercul ,,Prietenii Japonieiorganizeaza un eveniment inedit pentru municipiu, Festivalul Zilele Culturii Japoneze care va avea loc in perioada 17 - 22 iunie 2014.

BAC 2014. Proba de evaluare a competentelor digitale. Peste 2.300 de elevi din Satu Mare participa la testare

Candidatii inscrisi la examenul de Bacalaureat 2014 continua, de luni, 16 iunie 2014, testarile cu sustinerea probei de evaluare a competentelor digitale proba D. in Satu Mare sunt asteptati sa se prezinte la testare, in total, 2. 327 de tineri din seriile curente si anterioare.

Accident pe DN 19 Oradea-Satu Mare: Un barbat a murit carbonizat dupa ce masina sa a lovit un camion si a luat foc

Un barbat a murit carbonizat, marti, dupa ce ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un camion, apoi a luat foc, pe DN 19 Oradea-Satu Mare, in zona localitatii bihorene Sacueni, relateaza.

FrieslandCampina vrea sa isi vanda proprietatile din Satu Mare

FrieslandCampina Romania, producatorul marcilor Napolact, Oke si Milli, intentioneaza sa isi vanda imobilul si terenul detinute in orasul Satu Mare, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )