Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol de explozie in Vaslui: Un incendiu a izbucnit la o hala in care sunt depozitate butoaie cu diluant

B1 B1,
Pericol de explozie in Vaslui: Un incendiu a izbucnit la o hala in care sunt depozitate butoaie cu diluant

Un incediu a izbucnit, luni, la o hala dinVaslui in care sunt depozitate mai multe butoaie cu diluant, existand posibilitatea unei explozii, potrivit Mediafax. Flacarile au izbucnit in urma unui scurtcircuit l. continuă pe B1

VIDEO Pericol de explozie la un atelier de vopsitorie din Vaslui din cauza unui incendiu izbucnit de la un scurtcircuit

Panica, in aceasta dimineata, la un atelier de vopsitorie din incinta unei hale situate in apropiere de parcul Movas din Vaslui, dupa ce un incendiu a cuprins in doar cateva minute incaperea.

Brasov: O femeie a murit carbonizata intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa

O femeie din Brasov a murit carbonizata, duminica, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit in locuinta sa de pe strada 8 Martie. Potrivit ISU Brasov, locuinta formata din demisol si parter, iar cei care au.

Care sunt avantajele si pericolele unui parlament unicameral.

Puterile egale pe care le au Senatul si Camera Deputatilor reprezinta principalul defect al modului cum este organizat parlamentul romanesc. Desi sistemul este utilizat si de cele mai importante puteri ale lumii, aceste state au optat pentru atributii diferite ale camerelor legislative. De exemplu, o camera are putere de veto absolut asupra deciziilor celeilalte, fara nici un recurs, cum se intampla in SUA, Italia, Belgia ori Franta. Pe de alta parte, in Parlamentul Germaniei, camera .

Care sunt avantajele si riscurile unui parlament unicameral.

Puterile egale pe care le au Senatul si Camera Deputatilor reprezinta principalul defect al modului cum este organizat parlamentul romanesc. Desi, acest sistem este utilizat de cele mai importante puteri ale lumii, aceste state au optat pentru atributii diferite ale camerelor legislative. De exemplu, o camera are putere de veto absolut asupra deciziilor celeilalte, fara nici un recurs, cum se intimpla in SUA, Italia, Belgia ori Franta, potrivit unei analize a cercetatorului Bogdan Dima, pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )