Libnet.ro
UNICEF

10:00

PERICOL PUBLIC la 190 de cladiri din Bucuresti. ...

România Liberă România Liberă,
PERICOL PUBLIC la 190 de cladiri din Bucuresti. ...

Aproape 200 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati, potrivit Mediafax. In urma modificarilor si completarilor aduse Ordonantei Guvernului nr. 20/1994, prin OG 16/ 2011, lista cladirilor de locuit expertizate tehnic, incadrate in clasa I de risc seismic, cu pericol public a fost . continuă pe România Liberă

PERICOL PUBLIC la 190 de cladiri din Bucuresti. ...

Aproape 200 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati, potrivit Mediafax. In urma modificarilor si completarilor aduse Ordonantei Guvernului nr. 20/1994, prin OG 16/ 2011, lista cladirilor de locuit expertizate tehnic, incadrate in clasa I de risc seismic, cu pericol public a fost .

PMB: Aproape 200 de cladiri din Capitala sunt pericol public in caz de cutremur

Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de.

Primaria Capitalei a actualizat lista cladirilor cu risc seismic ridicat: VEZI lista cu cele 190 de imobile considerate pericol public in caz de cutremur

Primaria Municipiului Bucuresti a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic din Capitala, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri.

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste studioul din Bucuresti si recruteaza

Studioul King din Bucuresti, al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste echipa si isi extinde sediul, ocupand si cel de-al doilea etaj al cladirii Unirii Factory. Succesul tot mai multor jocurilor din portofoliul King a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )