Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pericolul e ca mirosul intens pe care nu-l mai simti

România Liberă România Liberă,
Pericolul e ca mirosul intens pe care nu-l mai simti

Ambasadorii Iacob Prada, din Irak, si Cornel Alecse, din Egipt, explica in ce constau provocarile cu care se confrunta diplomatii aflati la misiune in tari instabile si cum incearca sa duca o existenta normala in zone unde evenimentele se precipita de la o zi la alta. continuă pe România Liberă

Diplomati la Bagdad si Cairo: Pericolul e ca mirosul intens pe care nu-l mai simti

Ambasadorii Iacob Prada, din Irak, si Cornel Alecse, din Egipt, explica in ce constau provocarile cu care se confrunta diplomatii aflati la misiune in tari instabile si cum incearca sa duca o existenta normala in zone unde evenimentele se precipita de la o zi la alta.

Card de cumparaturi cu rate fara dobanda si perioada de gratie: care sunt cele mai bune oferte din piata

Un card de cumparaturi sau un card de credit, dupa cum apare in ofertele bancilor, este un instrument bancar consacrat, care a aparut in Statele Unite inca din 1920 . Conceptul de card de cumparaturi a prins radacini si in Romania, vanzarea lui fiind.

Peste 200 de accidente feroviare in Romania, in ultimii 5 ani. Care sunt cele mai periculoase rute

Angajati nepregatiti, infrastructura slaba si lipsa unor proceduri clare. Sunt motivele care stau la baza zecilor de accidente feroviare care se produc anual, in Romania. O arata rapoartele intocmite de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )