Libnet.ro
UNICEF

13:00

Perioada pentru care se pot face programari pentru vaccinare ar putea fi extinsa cu inca 20 de zile

Hotnews Hotnews,
 Perioada pentru care se pot face programari pentru vaccinare ar putea fi extinsa cu inca 20 de zile

Perioada pentru care pot fi facute programari in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare ar putea fi extinsa pentru inca 20 de zile, astfel incat pe masura ce se vor elibera locuri sistemul sa le repartizeze celor inscrisi pe platforma, a declarat duminica medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare. continuă pe Hotnews

Romania si Ucraina, excluse din lista tarilor pentru care se impune carantina la intrarea in Republica Moldova

Romania si Ucraina au fost excluse din lista zonelor rosii pentru care se impune carantina de 14 zile la intrarea in Republica Moldova, conform Unimedia.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

Sorin Cimpeanu: Vor avea prioritate la vaccinare cei care vor face invatamant fizic pentru ca dozele de vaccin nu sunt suficiente pentru 168.000 de persoane angajate in invatamant

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a precizat, la Digi 24, ca invatatorii si educatorii vor fi prioritari la vaccinare in a doua etapa. Acesta a mai subliniat ca disponibilitatea de vaccinare nu este un.

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde in prezent sunt disponibile 7. 397 locuri, conform unui comunicat de presa al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19.

ANRE a prelungit perioada in care consumatorii casnici pot incheia contracte pe piata concurentiala

ANRE a decis prelungirea perioadei in care consumatorii casnici isi pot incheia un contract de energie pe piata concurentiala pana la 30 iunie. in aceasta perioada, cei care pana acum erau in regim reglementat isi pot alege o oferta concurentiala de la furnizorul lor si vor beneficia de facturi regularizate.

Ciocolata de casa cu foi de napolitana reteta originala. Ingredientul secret care o face super aromata

Reteta de ciocolata de casa cu foi de napolitana este una dintre cele mai cautate in aceasta perioada. Cred ca sunteti si voi de acord, atat timp cat ati nimerit la noi. in primul rand, este o reteta usor de facut, in al doilea rand, cui nu-i place ciocolata? in special cea de casa, este .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )