Libnet.ro
UNICEF

07:30

O persoana a fost ranita in urma unui accident pe DN1

Antena3 Antena3,
O persoana a fost ranita in urma unui accident pe DN1

O persoana a fost ranita, sambata dupa-amiaza, dupa ce autoturismul cu care circula a derapat, a iesit de pe carosabil si a cazut intr-o prapastie pe marginea DN 1, pe serpentinele de la. continuă pe Antena3

Doi morti si un ranit grav in urma unui accident petrecut din cauza unei depasiri riscante

Accident tragic pe o sosea din judetul Timis. Doua persoane au murit si alta a fost ranita in urma unui accident rutier petrecut, sambata dimineata, pe DN, intre localitatile timisene Ghiroda si Remetea Mare.

Complexul Energetic Oltenia, amendat in urma unui accident de munca mortal

Complexul Energetic Oltenia a fost amendat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Gorj cu suma de 21. 000 de lei in urma unui accident de munca mortal care a avut loc la inceputul lunii ianuarie, a declarat.

Un roman a murit in urma unui accident petrecut pe o partie de schi din Bulgaria

Un roman de 26 de ani a murit vineri in Bulgaria, in urma unui incident care a avut loc pe o pista din de schi statiunea bulgara de schi Bansko, informeaza Novinite. com. Romanul a fost transportat de urgenta.

Un tanar de 29 de ani a murit in piscina UBB Cluj, cel mai probabil in urma unui stop cardiac

Un tanar de 29 de ani a murit, sambata, in timp ce inota in Complexul de natatie Universitas al Universitatii Babes - Bolyai UBB) din Cluj-Napoca. Cel mai probabil, acesta a murit in urma unui stop.

Bacau: Explozie puternica din cauza acumularilor de gaze. O femeie a fost ranita

O explozie puternica s-a produs, sambata, intr-un bloc de locuinte din municipiul Bacau, din cauza acumularilor de gaze. O femeie de 73 de ani, ranita grav in urma suflului deflagratiei, a fost transportata.

Doi oameni au murit in urma unui grav accident rutier petrecut in Timis

Doi oameni au murit intr-un grav accident rutier petrecut in aceasta dimineata in judetul Timis. Doua masini s-au ciocnit, iar remorca unui TIR care a incercat sa evite impactul s-a rasturnat pe sosea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )