Libnet.ro
UNICEF

13:00

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, in urma unui accident in lant care a avut loc in judetul Buzau

B1 B1,
O persoana a murit si alte sase au fost ranite, in urma unui accident in lant care a avut loc in judetul Buzau

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, marti seara, intr-un accident in lant care a avut loc in localitatea buzoiana Cioranca, pe DN 2 E 85, informeaza Mediafax. Accidentul, in care au fost. continuă pe B1

Accident in lant intr-o localitate buzoiana: O persoana a murit si alte sase au fost ranite

O persoana a murit si alti sase au fost raniti, in urma unui accident rutier in lant petrecut, marti seara, pe DN 2 E 85, in localitatea buzoiana Cioranca.

Tragedie pe sosea. O femeie a murit sub ochii sotului in urma unui accident rutier. Cuplul se intorcea de la o nunta

Tragedie intr-o familie botosaneana. O femeie a murit in bratele sotului, in urma unui accident rutier. Cei doi se intorceau cu masina personala de la o nunta, soferul izbindu-se cu autoturismul intr-un copac de la marginea drumului.

Nigeria: Cel putin 54 de persoane au murit si peste 90 au fost ranite, in urma a trei explozii produse in nord-estul tarii

Trei explozii s-au produs in nord-estul Nigeriei, cel putin 54 de oameni pierzandu-si viata si peste 90 de persoane, fiind ranite, potrivit politiei, informeaza BBC News online. Atentatele au avut loc in.

Buzau: Un tanar a murit, iar alte patru persoane au fost ranite intru-un accident pe DN2B

Un accident s-a petrecut sambata noapte pe DN 2 B, in urma caruia un tanar a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, anunta Mediafax. Incidentul s-a intamplat pe DN 2 B, la zece kilometri de.

Accident grav in judetul Brasov. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 73 A, pe drumul spre Paraul Rece, judetul Brasov, dupa ce trei autoturisme s-au.

Suceava: Un barbat a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv, fiind acuzat ca a comandat unui fost puscarias asasinarea unui barbat cu care era in conflict

Un sucevean acuzat ca a comandat unui fost puscarias asasinarea unui barbat cu care era in conflict, fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de Parchetul Judecatoriei Campulung Moldovenesc,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )