Libnet.ro
UNICEF

16:00

Persoane ranite si masini distruse in urma furtunii din Capitala. Care au fost cele mai afectate zone?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Persoane ranite si masini distruse in urma furtunii din Capitala. Care au fost cele mai afectate zone?

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului. continuă pe Wall-Street Ro

Persoane ranite si masini distruse ca urmare a furtunii din Capitala

Trei persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, fiind vorba despre o batrana lovita de un panou publicitar si de doi barbati, unul dintre acestia fiind taiat de geamul unui fast-food, potrivit reprezentantilor Serviciului.

UPDATE: Cel putin 17 raniti dupa furtuna din Capitala, o persoana este in coma

Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax , reprezentantii Serviciului de Ambulanta.

Furtuna a facut ravagii in Bucuresti: 17 persoane ranite, una in coma. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

55: 18 persoane au ajuns la spitale din Capitala dupa ce au fost ranite in timpul furtunii de joi, care a doborat 78 de copaci, trei panouri publicitare si cinci corturi si constructii provizorii din.

Furtuna face ravagii in Bucuresti: 17 persoane ranite, una in coma. Copaci rupti si panouri doborate pe strazi

31: Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat reprezentantii Serviciului de Ambulanta.

Gropile, motiv de amenda. Asta i s-a intamplat astazi unui sofer, pe un bulevard din Capitala

Un sofer din Capitala era sa fie amendat din cauza ca a intrat cu masina intr-o groapa si n-a mai putut sa plece. Autoturismul a ramas blocat in mijlocul unui bulevard, iar politistii care treceau prin.

Spania: Cel putin zece persoane, ranite intr-un accident in care au fost implicate 50 de autoturisme

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident ce a avut loc duminica si in care au fost implicate 50 de autoturisme pe o autostrada din regiunea Castilia y Leon, Spania, informeaza Foxcrawl. Zece.

Patru persoane ranite din cauza unui sofer neatent

Patru persoane au ajuns miercuri la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, in urma unui accident de circulatie care a avut loc in municipiu.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )