Libnet.ro
UNICEF

10:00

Persoanele de pana in 40 de ani economisesc tot mai mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Persoanele de pana in 40 de ani economisesc tot mai mult

Persoanele cu varsta de pana la 30 de ani, precum si cele din segmentul 30-40 de ani incep sa economiseasca din ce in ce mai mult, aceste segmente reprezentand aproape 20% din totalul clientilor persoane fizice, iar ponderea celor care aleg sa economiseasca prin depozite la termen este in continua crestere, conform unui studiu al BCR remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

40 de ani de AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe!

Pe 25 aprilie, vineri, la Hard Rock Cafe, te invitam sa sarbatoresti 40 de ani de AC/DC alaturi de una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formatiei australiene, THE ROCK! Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile 'nebune' de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor Thunderstruck You Shook Me All Night Long , Highway to Hell si multe altele!.

China a anuntat ce CRESTERE ECONOMICA a avut in primul trimestru. E mai MULT decat se asteptau analistii

Economia Chinei a crescut cu 7,4% in primul trimestru fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, cel mai moderat ritm de crestere economica din ultimul an si jumatate. Evolutia a depasit asteptarile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )