Libnet.ro
UNICEF

18:00

Peste 10 milioane de euro, scosi din patrimoniul Ultra Pro Computers si transferati in offshore-uri - surse

Hotnews Hotnews,
 Peste 10 milioane de euro, scosi din patrimoniul Ultra Pro Computers si transferati in offshore-uri - surse

Peste 10 milioane de euro ar fi fost scosi din patrimoniul Ultra Pro Computers si transferati in conturile unor offshore-uri, operatiune in care ar fi fost implicati Cristian si Alina Fughina, Stefan Fughina si Laszlo Kiss, au declarat miercuri, pentru agentia Mediafax, surse judiciare. continuă pe Hotnews

Compania Elit Cugir, jucator important pe piata carnii, in insolventa cu datorii de peste 10 milioane de euro

Compania procesatoare de carne Elit Cugir, unul dintre cei mai mari jucatori din aceasta industrie, cu afaceri de 73 milioane de euro in 2013, a intrat in insolventa. Decizia a fost luata in 10 septembrie 2014 de Tribunalul Alba, la solicitarea companiei. Elit Cugir are in prezent datorii de peste 10 milioane de euro.

DIICOT desfasoara 18 perchezitii in Capitala, in cazul falimentului Ultra Pro Computers: Prejudiciul, 10 milioane euro

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitatea Organizata si Terorism DIICOT) desfasoara, miercuri dimineata, 18 perchezitii in Bucuresti, in vederea verificarii falimentului Ultra.

Primaria a alocat peste 10 milioane de lei pentru scoli si gradinite

Peste 10 milioane de lei pentru scolile si gradinitele din municipiul Arad, aceasta este valoarea totala a lucrarilor si a investitiilor Primariei Municipiului in anul 2014.

Fostul patron al firmei care gestiona magazinele Ultra Pro Computers, audiat de DIICOT in dosarul falimentarii companiei. Prejudiciul: 10 milioane de euro

Cristian Fughina, fostul patron al firmei care gestiona magazinele Ultra Pro Computers, este audiat miercuri la DIICOT, intr-un dosar in care se fac cercetari privind falimentarea controlata a societatii, informeaza Mediafax.

VIDEO. Fostul patron al firmei care gestiona magazinele Ultra Pro Computers, audiat de DIICOT in dosarul falimentarii companiei. Prejudiciul: 10 milioane de euro

Cristian Fughina, fostul patron al firmei care gestiona magazinele Ultra Pro Computers, este audiat miercuri la DIICOT, intr-un dosar in care se fac cercetari privind falimentarea controlata a societatii, informeaza Mediafax.

Statul datoreaza peste 200 milioane de euro la clinicile din strainatate

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului sa plateasca urgent datoria de peste 200 de milioane de euro la diverse spitale europene, atragand atentia ca bolnavii romani nu vor mai fi tratati in unitatile medicale din Europa. in replica, statul recunoaste ca a strans datorii, dar precizeaza ca pacientii nu vor fi afectati.

Peste 10.000 de romani si-au platit in rate vacantele pe litoral

Peste 10. 000 de romani si-au platit in rate vacantele pe litoral prin intermediul cardurilor de credit. Jumatate dintre ei au ales hotelurile all inclusive, arata un studiu.

Noi extrageri la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana organizeaza, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker report istoric de peste 3,4 milioane euro la Joker. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Numerele extrase la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana a organizat, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker se inregistreaza un report istoric de peste 3,4 milioane euro. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Aproape 10 milioane de euro ar putea intra in contul echipei care castiga Liga Europa

Echipa care va castiga Liga Europa ar putea fi mai bogata cu pana la 9,9 milioane de euro- de la faza grupelor pana la finala. Suma nu include cota din market pool.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )