Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aproape 10 milioane de euro ar putea intra in contul echipei care castiga Liga Europa

România Liberă România Liberă,
Aproape 10 milioane de euro ar putea intra in contul echipei care castiga Liga Europa

Echipa care va castiga Liga Europa ar putea fi mai bogata cu pana la 9,9 milioane de euro- de la faza grupelor pana la finala. Suma nu include cota din market pool. continuă pe România Liberă

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

Steaua castiga aproape 4 milioane de euro din Europa

Steaua va juca in grupele Ligii Europa. Pentru prezenta in Liga Campionilor si Europa League, Steaua va primi 3, 775 de milioane de euro, suma la care se adauga banii obtinuti in urma rezultatele din Liga Europa si cota din drepturile TV.

Greva pilotilor de la Air France: pierderi de cel putin 10 mil. euro pe zi pentru companie

Greva pilotilor de la Air France, programata pentru zilele saptamanii viitoare, va genera pierderi curpinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall Street Journal.

Noi extrageri la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana organizeaza, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker report istoric de peste 3,4 milioane euro la Joker. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Numerele extrase la Loto. Report de peste 5,5 milioane euro la Loto 6/49

Loteria Romana a organizat, duminica, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 5,5 milioane euro la Loto 6/49, iar la Joker se inregistreaza un report istoric de peste 3,4 milioane euro. Extrageri duble laLoto 6/49, Joker si Loto 5/40 cu ocazia aniversarii a 108 ani de activitate.

Tara noastra va primi 442,5 milioane euro pentru ajutoare sociale

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a trimis Comisiei Europene Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014 - 2020, unde Romania beneficiaza de 442,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis, azi, redactiei.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

HP, amenda de aproape 60 mil. euro pentru un caz de coruptie din Rusia

Compania americana Hewlett-Packard HP) a recunoscut acuzatiile potrivit carora fosti angajati ai grupului au dat mita autoritatilor din Rusia in 2003, in schimbul obtinerii unui contract, si a acceptat sa plateasca amenda de 58,7 milioane dolari.

Lichiditate de peste 10,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 47. 310,40 lei 10. 856,96 euro).

Blaga: Basescu si Tariceanu puteau sa unifice dreapta in urma cu aproape 10 ani

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Constanta, ca unificarea dreptei putea fi realizata de catre Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu in urma cu aproape zece ani, dar ca orgoliile acestora au fost mai mari si proiectul nu s-a realizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )