Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greva pilotilor de la Air France: pierderi de cel putin 10 mil. euro pe zi pentru companie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Greva pilotilor de la Air France: pierderi de cel putin 10 mil. euro pe zi pentru companie

Greva pilotilor de la Air France, programata pentru zilele saptamanii viitoare, va genera pierderi curpinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

O moschee s-a prabusit in Pakistan. Cel putin 24 de persoane au murit

Cel putin 24 de persoane si-au pierdut viata, in urma prabusirii unei moschei, marti, in orasul Lahore din estul Pakistanului, au informat miercuri autoritati locale citate de AFP, informeaza.

Atac terorist la metroul din Santiago de Chile: Cel putin 10 persoane au fost ranite

Cel putin 10 oameni au fost raniti in urma unui atentat cu bomba intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Actiunea a fost calificata de Guvern drept un act terorist, desi nu a.

Air France-KLM investeste un miliard de euro in extinderea Transavia

Operatorul de transport aerian franco-olandez Air France-KLM va investi un miliard de euro in extinderea subsidiarei sale low-cost europene, Transavia.

Ebola: Cel putin 2.296 decese din 4.293 cazuri in cinci tari vest-africane

Numarul de victime facute de virusul Ebola in cinci tari vest-africane Guineea, Liberia, Sierra Leone, Nigeria si Senegal) se ridica, pana in prezent, la cel putin 2. 296, dintre 4. 293 cazuri, in cea mai grava epidemie de acest fel a tuturor timpurilor, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

Cel putin sapte raniti in urma unei explozii la metroul din Santiago de Chile. Prima ipoteza, un atac terorist

O explozie puternica a avut loc luni intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului sud-american Chile, in urma acesteia fiind ranite cel putin sapte persoane, potrivit AFP.

UPDATE. IRAK: John Kerry, vizita neanuntata la Bagdad. Cel putin 12 morti in atentatele comise in timpul vizitei

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit miercuri intr-o vizita neanuntata la Bagdad, pentru a-si exprima srpijinul fata de noul Guvern irakian in lupta sa impotriva insurgentilor din gruparea Statul Islamic, care controleaza o parte a tarii.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Cel putin 2.296 de decese din 4.293 de cazuri in cinci tari din Africa de Vest

Cel putin 2. 296 de persoane din 4. 293 de cazuri de infectie in cinci tari din Africa de Vest si-au pierdut viata in cea mai grava epidemie de Ebola din istorie, a anuntat marti Organizatia Mondiala a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )