Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel putin sapte raniti in urma unei explozii la metroul din Santiago de Chile. Prima ipoteza, un atac terorist

Adevărul Adevărul,
Cel putin sapte raniti in urma unei explozii la metroul din Santiago de Chile. Prima ipoteza, un atac terorist

O explozie puternica a avut loc luni intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului sud-american Chile, in urma acesteia fiind ranite cel putin sapte persoane, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

14 raniti din cauza unei explozii la metrou in Santiago de Chile

Cel putin 14 persoane au fost ranite de o explozie care a avut loc intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Guvernul a calificat incidentul drept un act terorist, insa acesta nu a fost inca revendicat.

Ebola: Cel putin 2.296 decese din 4.293 cazuri in cinci tari vest-africane

Numarul de victime facute de virusul Ebola in cinci tari vest-africane Guineea, Liberia, Sierra Leone, Nigeria si Senegal) se ridica, pana in prezent, la cel putin 2. 296, dintre 4. 293 cazuri, in cea mai grava epidemie de acest fel a tuturor timpurilor, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de Reuters.

Adama a finalizat ultima parte a ansamblului rezidential Copou Bellevue din Iasi , in urma unei investitii de 1,7 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul austriac Immofinanz, a finalizat constructia ultimei faze a complexului rezidential Copou Bellevue din Iasi, in urma unei investitii de 1,7 milioane de euro, sustinuta din fonduri proprii, in total.

Schimb de focuri la Chisinau: Sapte raniti

Sapte persoane au fost ranite, marti seara, la Chisinau, in urma unui schimb de focuri de arma desfasurat marti in cartierul Telecentru. Patru dintre raniti sunt politisti relateaza PRO TV Chisinau, in pagina online. , citat de Mediafax.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Cel putin 2.296 de decese din 4.293 de cazuri in cinci tari din Africa de Vest

Cel putin 2. 296 de persoane din 4. 293 de cazuri de infectie in cinci tari din Africa de Vest si-au pierdut viata in cea mai grava epidemie de Ebola din istorie, a anuntat marti Organizatia Mondiala a.

Actiunile detinute de Visoiu la Conarg Construct, injumatatite in urma unei tranzactii de 2,7 mil. euro

Omul de afaceri Valentin Visoiu si-a redus la jumatate participatia indirecta la Conarg Construct, in urma unui transfer a peste 90% din partile sociale ale furnizorului de constructii metalice catre o alta firma din grupul Conarg, tranzactie de 11,9.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )