Libnet.ro
UNICEF

07:00

14 raniti din cauza unei explozii la metrou in Santiago de Chile

România Liberă România Liberă,
14 raniti din cauza unei explozii la metrou in Santiago de Chile

Cel putin 14 persoane au fost ranite de o explozie care a avut loc intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Guvernul a calificat incidentul drept un act terorist, insa acesta nu a fost inca revendicat. continuă pe România Liberă

Arestari in Egipt din cauza unei casatorii gay

Sapte barbati care ar fi participat la o presupusa casatorie intre gay au fost arestate de autoritatile egiptene.

Lufthansa a anulat 218 zboruri din cauza unei greve a pilotilor

Aproximativ 218 zboruri au fost anulate, vineri seara, in Germania si in restul Europei, din cauza unei greve in care au intrat piloti ai companiei aeriene germane Lufthansa si care a afectat aproximativ 26. 000 de pasageri, potrivit unui purtator de cuvant al grupului, relateaza AFP.

Cel putin sapte raniti in urma unei explozii la metroul din Santiago de Chile. Prima ipoteza, un atac terorist

O explozie puternica a avut loc luni intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului sud-american Chile, in urma acesteia fiind ranite cel putin sapte persoane, potrivit AFP.

Camioanele Crucii Rosii nu au putut livra ajutor umanitar in Lugansk din cauza atacurilor din regiune

Camioanele cu ajutor umanitar ale CruciiRosii CICR) au fost intoarse din drum, sambata, in drum spre Lugansk, din cauza unor tiruri de arma in regiune. CICR a anuntat sambata seara ca tirurile.

VIDEO Imagini incredibile la US Open: Shuai Peng a parasit terenul in scaunul cu rotile, din cauza problemelor fizice

Shuai Peng a fost nevoita sa abandoneze din cauza problemelor fizice in timpul semifinalei de la US Open cu Caroline Wozniacki. Dupa o ora si 50 de minute de joc, jucatoare din China a suferit puternice crampe musculare, fiind nevoita sa renunte. Peng a avut dureri groaznice si a parasit arena in scaunul cu rotile.

Petrolul scade sub 100 de dolari pe baril, in ciuda tensiunilor din Ucraina, Irak si Libia

Aurul negru a scazut sub pragul de 100 de dolari pe baril luni, la Londra, o premiera de la finele lui iunie 2013, din cauza unei oferte abundente legata cresterea ponderii petrolului de sist pe piete, care compenseaza tensiunile legate de conflictele din Ucraina si Irak, scrie AFP. Principalul motiv al tendintei actuale este abundenta ofertei pe piata petroliera, au explicat economistii Commerzbank: din cauza cresterii productiei petrolului de sist, SUA importa din ce in ce mai putin petrol din Africa de Vest, care ajunge pe piata europeana, determinand o abundenta pe zona ofertei.

Din cauza procesului intentat de Getty Images, Microsoft renunta TEMPORAR la aplicatia Bing Image

In urma unei audieri preliminare la un tribunal din New York vineri, Microsoft a anuntat ca aplicatia a fost retrasa. Procesul initiat de Getty Images ameninta sa puna in pericol imaginea Microsoft, avand in vedere ca gigantul software duce o campanie asidua impotriva furtului de software.

MASURA. Prefectura Mures inchide toate targurile de animale, din cauza bolii limbi albastre

Cu toate ca nu inregistrate cazuri de boala limbii albastre, toate targurile de animale din Mures vor fi inchise aproape o luna. Masura a fost dispusa de prefectul Vasile Liviu Oprea, informeaza Mediafax.

Aeroportul Luton din Londra a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Luton din londra a fost evacuat, luni, din cauza unui pachet suspect descoperit in zona controlului de securitate al pasagerilor, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatilor aeroportuare, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )