Libnet.ro
UNICEF

05:30

Peste 100 de copii cu handicap, umiliti intr-o tara BOLNAVA. N-au primit indemnizatiile... dintr-o eroare informatica

Antena3 Antena3,
Peste 100 de copii cu handicap, umiliti intr-o tara BOLNAVA. N-au primit indemnizatiile... dintr-o eroare informatica

Peste o suta de copii cu handicap din judetul Prahova nu si-au primit indemnizatiile pe luna mai din cauza unei erori informatice. Acestia au fost practic stersi din programul de plati dupa o. continuă pe Antena3

Peste 100 de salariati de la Oltchim protesteaza, nemultumiti de disponibilizarile anuntate.

Peste o suta de salariati de la Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, miercuri dimineata, nemultumiti de disponibilizarile anuntate si de valoarea platilor compensatorii acordate la trimiterea in somaj, informeaza Mediafax. Oamenii s-au adunat in fata pavilionului administrativ al combinatului, unde scandeaza lozinci antiguvernamentale si impotriva administratorului judiciar al Oltchim. Protestatarii cer ca listele de disponibilizari sa fie refacute, iar procesul de concediere colectiva sa fie .

Peste 100 de angajati ai Postei Cluj au declansat greva

Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca- oficiile nr. 1, 13, 11 si 6, dar si de la doua oficii din Campia Turzii si Dej - au declansat o greva spontana,in semn desolidaritate cu colegii din Bucuresti, dar si in semn de protest fata de diminuarea normelor de lucru.

Protestele la Posta se extind. Peste 100 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in strada.

Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat din cadrul Postei Cluj, Carol Sinka, a declarat, marti, ca au intrat in greva spontana angajatii de la cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca, Campia Turzii si Dej. Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca - oficiile nr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )