Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele la Posta se extind. Peste 100 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in strada.

România Liberă România Liberă,
Protestele la Posta se extind. Peste 100 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in strada.

Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat din cadrul Postei Cluj, Carol Sinka, a declarat, marti, ca au intrat in greva spontana angajatii de la cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca, Campia Turzii si Dej. Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca - oficiile nr. continuă pe România Liberă

Peste 100 de angajati ai Postei Cluj au declansat greva

Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca- oficiile nr. 1, 13, 11 si 6, dar si de la doua oficii din Campia Turzii si Dej - au declansat o greva spontana,in semn desolidaritate cu colegii din Bucuresti, dar si in semn de protest fata de diminuarea normelor de lucru.

Protestele la Posta se extind. Aproximativ 400 de angajati ai Postei din Cluj au declansat ...

UPDATE: Protestul angajatilor din Posta Romana s-a extins in Capitala, fiind inchise 20 de oficii postale si Centrul de tranzit, locul in care ajunge toata corespondenta si de unde se distribuie catre unitati, a declarat, pentru Mediafax, presedintele filialei Bucuresti a SLPR, Marin Ciubeica. Liderul filialei Bucuresti a Sindicatului Lucratorilor din Posta Romana SLPR) a spus ca angajatii Centrului Tranzit s-au alaturat protestului declansat de lucratorii din oficiile postale, in jurul orei .

Protestele la Posta se extind. Aproximativ 400 de angajati ai Postei din Cluj au declansat ...

UPDATE: Numarul angajatilor Postei Romane din judetul Cluj care au declansat, marti, o greva spontana a ajuns la aproximativ 400, informeaza Mediafax. Astfel a fost intrerupta activitatea in 15 din cele 41 de oficii postale din judet. Oamenii au intrerupt activitatea si au iesit in fata sediilor oficiilor pentru ca se tem ca nu vor face fata greutatilor de zi cu zi daca li se reduc salariile in urma reducerii normei de lucru. Un angajat al Postei are un salariu mediu de circa 1. 000 de lei, .

Protestele la Posta se extind. Aproximativ 200 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in ...

Angajatii Postei din Capitala, dar si din tara continua protestele, transmite Realitatea TV. Ei sunt nemultumiti de planul de restructurare a companiei. Postasii refuza sa plateaca pensiile. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu a declarat intr-o interventie telefonica la Realitatea TV ca nu a primit nicio sesizare de greva sau vreun semnal ca nu vor fi platite pensiile. Ar fi un gest inuman si nu cred ca vor face acest lucru, a declarat Maria Campeanu. Ea a precizat ca va purta discutii si .

Protest spontan la Posta Romana. Peste 1.500 de factori postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Peste 1000 de angajati ai Companiei Nationale Posta Romana protesteaza in acest moment, refuzand sa mai lucreze. Oamenii sunt nemultumiti de diminuarea programului de lucru si implicit a.

Incredibilele IMAGINI de poveste din urma cu peste 100 de ani. Asa arata CHINA IMPERIALA!.

Imaginile din galeria de mai sus au fost realizate de catre cercetatorul Ralph Peno, in China, in cea de-a doua jumatate a secolului XIX si primul deceniu al secolului XX. Fascinantele fotografii surprind o perioada mai mult decat dificila din istoria Chinei. In acei ani, China s-a confruntat cu o interventie militara straina si cu o revolutie. Dupa data de 1 ianuarie 1912, China a devenit republica, insa abia dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial putem vorbi despre republica Populara Chineza, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )