Libnet.ro
UNICEF

07:00

Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Un oficial al aviatiei civile din Filipine a declarat ca a primit un raport ce afirma ca au fost vazute peste 100 de corpuri pe strazile unui oras principal devastat de taifunul Haiyan, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Aproximativ 1.200 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

34: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in urma taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea.

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

UPDATE. Crucea Rosie estimeaza peste 1.200 de morti in urma taifunului din Filipine

UPDATE: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala, citata de AFP. Este o.

Crucea Rosie: Cel putin 1.000 de morti in orasul filipinez Tacloban, in urma taifunului Haiyan

Update 15:33 Societatea de Cruce Rosie din Filipine a anuntat sambata ca cel putin 1. 000 de persoane au decedat in orasul de coasta Tacloban si alte 200 in provincia Samar din cauza trecerii taifunului Haiyan, unul dintre cele mai violente din istoria tarii asiatice insulare, informeaza Reuters.

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

FOTO Bilantul taifunului Haiyan depaseste o suta de morti in Filipine

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de AFP.

Vietnam: Aproximativ 100.000 de persoane vor fi evacuate din cauza taifunului Haiyan

Vietnamul a inceput evacuarea a circa 100. 000 de persoane care se afla pe traiectoria taifunului Haiyan, care urmeaza sa afecteze tara duminica, la doua zile dupa ce a traversat arhipelagul Filipine, a anuntat astazi presa oficiala.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a autorizat demolarea unei alte cladiri de peste 100 de ani din Bucuresti - str. Anton Pann nr. 29. Imobilul trebuia conservat

O alta cladire de peste 100 de ani din Bucuresti este demolata in acest moment, potrivit Asociatiei Salvati Bucurestiul. Este vorba de un imobil de pe strada Anton Pann nr 29, sector 3 Bucuresti, construit la sfarsitul secolului XIX. Cladirea nu este monument istoric insa face parte din zona protejata Labirint si ar fi trebuit conservata ca atare, avand grad maxim de protectie.

BCR Banca pentru Locuinte a acordat finantari de peste 100 milioane lei

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a acordat, pana in prezent, peste 1. 500 de credite, reprezentand finantari de peste 100 milioane lei pentru dezvoltarea domeniului locativ din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

UPC Romania - venituri de peste 100 milioane de dolari

Grupul american Liberty Global, care detine operatorul de cablu UPC, a raportat venituri de peste 100 milioa and 172;ne dolari in Romania in primele noua luni ale anului, in urcare cu circa 7% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului 2012, pe fondul cresterii numarului de contracte cu clientii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )