Libnet.ro
UNICEF

05:00

Aproximativ 1.200 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

B1 B1,
Aproximativ 1.200 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

34: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in urma taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea. continuă pe B1

Peste 100 de persoane au murit in Filipine, in urma taifunului Haiyan

Peste 100 de oameni au murit dupa trecerea taifunului Haiyan in Filipine. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar.

Crucea Rosie: Cel putin 1.000 de morti in orasul filipinez Tacloban, in urma taifunului Haiyan

Update 15:33 Societatea de Cruce Rosie din Filipine a anuntat sambata ca cel putin 1. 000 de persoane au decedat in orasul de coasta Tacloban si alte 200 in provincia Samar din cauza trecerii taifunului Haiyan, unul dintre cele mai violente din istoria tarii asiatice insulare, informeaza Reuters.

Peste 100 de morti in Filipine in urma taifunului Haiyan

Un oficial al aviatiei civile din Filipine a declarat ca a primit un raport ce afirma ca au fost vazute peste 100 de corpuri pe strazile unui oras principal devastat de taifunul Haiyan, potrivit presei internationale.

UPDATE. Crucea Rosie estimeaza peste 1.200 de morti in urma taifunului din Filipine

UPDATE: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala, citata de AFP. Este o.

Vietnam: Aproximativ 100.000 de persoane vor fi evacuate din cauza taifunului Haiyan

Vietnamul a inceput evacuarea a circa 100. 000 de persoane care se afla pe traiectoria taifunului Haiyan, care urmeaza sa afecteze tara duminica, la doua zile dupa ce a traversat arhipelagul Filipine, a anuntat astazi presa oficiala.

FOTO Bilantul taifunului Haiyan depaseste o suta de morti in Filipine

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de AFP.

Peste 125.000 de persoane, evacuate in Filipine din cauza taifunului Haiyan (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai.

Arhipelagul Filipine asteapta sosirea taifunului Haiyan.

Arhipelagul Filipine, afectat deja de un cutremur soldat cu 200 de morti la jumatatea lui octombrie, se pregatea joi de sosirea unui taifun violent, Haiyan, care urmeaza sa atinga uscatul vineri. Autoritatile organizeaza evacuari ale populatiei. Rafalele de vant pot depasi 300 de kilometri pe ora si sa cauzeze pagube grave in centrul si sudul arhipelagului. Este un taifun foarte periculos. Oficialii locali stiu care sunt zonele cele mai vulnerabile si au cerut ca acestea sa fie evacuate, a .

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

Olanda: Doua persoane au murit in urma unei luari de ostatici

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-o luare de ostatici care a avut loc in sud-estul Olandei. Un barbat si-a luat fiica de trei ani ostatica, refugiindu-se intr-o cladire din localitatea Reuver, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )