Libnet.ro
UNICEF

07:00

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

B1 B1,
Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din. continuă pe B1

VIDEO Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, cel mai puternic ciclon tropical din acest an, cu rafale de pana la 235 de kilometri pe ora, a ajuns vineri dimineata deasupra tarmurilor din Filipine, informeaza BBC.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele. 125.000 de persoane au fost evacuate.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Potrivit ultimelor informatii, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai multe companii aeriene au anulat sute de zboruri. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit .

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit BBCNEws. Taifunul a venit cu ploi toretiale si vant puternic ce poate ajunge la rafale peste 200 de kilometri la ora. Regiunea deja se lupta cu efectele cutremurului de 7,3 grade .

Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, considerat ca fiind cel mai violent din acest an, a atins in aceasta dimineata coastele Filipinelor, cu rafale de vant care ating 200 de kilometri pe ora, a anuntat agentia de meteorologie filipineza, informeaza AFP.

DIICOT: Trei persoane acuzate de exploatare sexuala au fost arestate preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si doi avocati, condamnati pentru .

Un MORT si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au.

Un mort si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au.

Atac armat intr-o frizerie din Detroit: Trei persoane au murit si sase au fost ranite

Trei oameni si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti in urma unui atac armat la o frizerie din Detroit. Politistii cauta doi suspecti care au parasit localul in doua masini diferite. Frizeria.

Trei afaceristi din Brasov,retinuti pentru inselaciune si evaziune fiscala, cercetati ...

Magistratii Tribunalului Brasov au respins, joi seara, propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile a celor trei oameni de afaceri, inaintata de catre procurori, care au declarat recurs, ce urmeaza sa se judece la Curtea de Apel Brasov. Fratii Butum si Matepiuc au fost retinuti pentru 24 de ore, miercuri, de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Brasov, dupa perchezitii in 28 de locatii la care au participat perste o suta de politisti, cei trei oameni de afaceri fiind .

Grupare specializata in trafic de persoane din Teleorman, destructurata de DIICOT

O grupare infractionala specializata in trafic de persoane, trafic d eminori si spalare de bani a fost destrcuturata, joi, de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )