Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un MORT si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Antena3 Antena3,
Un MORT si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au. continuă pe Antena3

Un mort si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au.

Siria: Opt agenti ai serviciilor secrete siriene au fost ucisi, iar alte 50 de persoane au fost ranite intr-un atentat produs in Sueida

Cel putin opt agenti ai serviciilor de informatii militare siriene au fost ucisi, iar alte 50 de persoane au fost ranite, miercuri, intr-un atentat produs in orasul sirian Sueida, potrivit agentiei SANA. Un.

Primarul si vicele dintr-o comuna din Prahova, raniti intr-un accident de circulatie

Primarul si viceprimarul comunei Soimari au fost raniti, luni seara, intr-un accident produs in Ploiesti, in zona Spitalului Judetean de Urgenta.

Bancomatul-minune: iti dadea mai multi bani, fara sa iti umble in conturi. Cereai 20 de dolari, primeai 50

Eroare grava la o banca din Statele Unite, unde un bancomat a oferit mai multi bani clientilor care l-au folosit. Pentru 20 de dolari retrasi, ATM-ul a oferit 50. Si asta fara sa fi afectat in vreun fel.

Judetele cu cei mai multi tineri intreprinzatori noi

Tinerii intreprinzatori au infiintat pana la finele lunii septembrie 10. 220 de firme SRL-D), din care mai functioneaza 10. 096, in conditiile in care 124 de societati au fost radiate, in judetul Cluj si in Bucuresti fiind cei mai multi debutanti in.

O minora din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati

Noi detalii infioratoare ies la iveala in cazul adolescentei din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati. Agresorii care au pacalit-o sa ii insoteasca, apoi au sechestrat-o si.

Atentat sinucigas la sediul serviciilor secrete siriene: opt agenti au fost ucisi

Cel putin opt membri ai serviciilor de informatii militare siriene au fost ucisi, iar alti 14 au fost raniti intr-un atentat produs miercuri in orasul Sueida, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP.

Doi copii, raniti intr-un accident cu un tramvai, in Bucuresti.

Doi copii au fost raniti, miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe linia de tramvai 5. Accidentul s-a produs inpe bulevarudl Barbu Vacarescu in zona Lacului Tei. Un taximetrist a intrai intr-un tramvai. Doi copii din taxi aau fost raniti. Un alt accident, in care a fost implicat un taxi, s-a produs, tot miercuri dimineata, in zona Pietei Victoria din Capitala. Doua persoane au fost ranite. Citeste si: Accident cu doi raniti, in zona Pietei Victoria din .

O persoana a decedat in China, intr-un atentat cu bomba

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, din provincia Shanxi nord), au provocat moartea unei persoane si ranirea altor opt, in aceasta dimineata, potrivit presei internationale.

Romanii, din ce in ce mai bolnavi. Accidentele vascular-cerebrale ucid de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei

Romania ocupa locul al treilea in Europa, la incidenta bolilor cerebro-vasculare. Accidentele vascular-cerebrale omoara de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei. Potrivit statisticilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )