Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bancomatul-minune: iti dadea mai multi bani, fara sa iti umble in conturi. Cereai 20 de dolari, primeai 50

Antena3 Antena3,
Bancomatul-minune: iti dadea mai multi bani, fara sa iti umble in conturi. Cereai 20 de dolari, primeai 50

Eroare grava la o banca din Statele Unite, unde un bancomat a oferit mai multi bani clientilor care l-au folosit. Pentru 20 de dolari retrasi, ATM-ul a oferit 50. Si asta fara sa fi afectat in vreun fel. continuă pe Antena3

Bancomatul-minune: iti dubla suma ceruta, fara sa iti umble in conturi. Cereai 20 de dolari, primeai 50

Eroare grava la o banca din Statele Unite, unde un bancomat a oferit mai multi bani clientilor care l-au folosit. Pentru 20 de dolari retrasi, ATM-ul a oferit 50. Si asta fara sa fi afectat in vreun fel.

Romanii pun cei mai multi bani la ciorap decat restul populatiei din ECE

Romania se situeaza pe primul loc in Europa Centrala si de Est ECE) in ceea ce priveste importanta acordata de populatie economisirii. Ca urmare, ponderea romanilor care considera ca economisirea este importanta se situeaza la 84%, comparativ cu media.

Mai multi bani pentru afaceristii greci: magazinele pot deschide duminica, dupa 100 de ani de restrictie

Magazinele din Grecia au deschis pentru prima data duminica, cu program prelungit, ceea ce inseamna ca guvernul a relaxat o restrictie veche de 100 de ani pentru a incuraja consumul populatiei, insa retailerii spun ca problema nu este programul de.

Sindicalistii din educatie ies in strada pentru a cere mai multi bani

Peste 1. 000 de membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor picheta, luni, sediul Parlamentului, pentru a determina senatorii si deputatii sa aloce sase la suta din PIB pentru invatamant,.

Judetele cu cei mai multi tineri intreprinzatori noi

Tinerii intreprinzatori au infiintat pana la finele lunii septembrie 10. 220 de firme SRL-D), din care mai functioneaza 10. 096, in conditiile in care 124 de societati au fost radiate, in judetul Cluj si in Bucuresti fiind cei mai multi debutanti in.

O minora din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati

Noi detalii infioratoare ies la iveala in cazul adolescentei din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati. Agresorii care au pacalit-o sa ii insoteasca, apoi au sechestrat-o si.

Romanii, din ce in ce mai bolnavi. Accidentele vascular-cerebrale ucid de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei

Romania ocupa locul al treilea in Europa, la incidenta bolilor cerebro-vasculare. Accidentele vascular-cerebrale omoara de patru ori mai multi romani decat media din vestul Europei. Potrivit statisticilor.

Un MORT si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au.

Un mort si mai multi raniti, intr-un atentat produs langa un sediu al Partidului Comunist din China

Mai multe explozii in fata sediului Partidului Comunist, dintr-o provincie din nordul Chinei, au provocat moartea unei persoane si ranirea alor 8, miercuri dimineata, anunta CNN. Dispozitivele explozive au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )