Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trei afaceristi din Brasov,retinuti pentru inselaciune si evaziune fiscala, cercetati ...

România Liberă România Liberă,
Trei afaceristi din Brasov,retinuti pentru inselaciune si evaziune fiscala, cercetati ...

Magistratii Tribunalului Brasov au respins, joi seara, propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile a celor trei oameni de afaceri, inaintata de catre procurori, care au declarat recurs, ce urmeaza sa se judece la Curtea de Apel Brasov. Fratii Butum si Matepiuc au fost retinuti pentru 24 de ore, miercuri, de politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Brasov, dupa perchezitii in 28 de locatii la care au participat perste o suta de politisti, cei trei oameni de afaceri fiind . continuă pe România Liberă

Milionara Floare Cuc a fost trimisa in judecata pentru evaziune fiscala

Patroana firmei de distributie Astral Impex din Arad a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui CJ Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziuen fiscala, in dosarul in care este anchetat si fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Prejudiciul in acest caz este de aproximativ 35 de milioane de euro. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au inceput urmarirea penala si fata de biroul notarial pe care aceasta il detine, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Citeste si: Fiica presedintelui CJ Prahova, .

Noi legaturi in dosarul Pavaleanu: Deputatul PSD Vlad Cosma a incasat 134.000 de euro anul trecut de la SC Conti SA/ Firma este acuzata de evaziune fiscala, are bunurile sechestrate dar a castigat in plina ancheta de la Primaria Ploiesti un contract in v

Deputatul PSD Vlad Cosma a vandut in 2012, contra sumei de 134. 000 de euro, 19% dintr-un imobil detinut in Ploiesti catre firma SC Conti SA, acuzata de procurori alaturi de alte 32 de firme de evaziune fiscala in dosarul Pavaleanu. Potrivit presei locale, Conti SA a semnat acum cateva zile un contract in valoare de 8, 4 milioane de lei cu Primaria Ploiesti pentru reparatii la scolile din municipiu, contract castigat fara licitatie, pe baza unei cereri de oferta. Compania este anchetata in dosarul Pavaleanu si are bunurile sechestrate. Potrivit site-ului telegrama. ro, SC Conti SA este abonata la contracte cu statul in judet. In vara ar fi incheiat, in asociere cu Uti Grup SA, un contract de 4, 3 milioane de lei cu Consiliul Judetean Prahova, condus de Mircea Cosma, tatal deputatul PSD Vlad Cosma care a vandut anul trecut o parte dintr-un imobil acestei firme. Deputatul PSD Vlad Cosma nu a putut fi contactat pana la aceasta ora de HotNews. ro, nu a raspuns la telefon si la mesaje.

Andreea Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, cercetata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Andreea Cosma, fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar ce are legatura cu arestarea fostului consilier guvernamental Marcel Pavaleanu.

UPDATE Andreea Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, cercetata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Andreea Cosma, fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar ce are legatura cu arestarea fostului consilier guvernamental Marcel Pavaleanu.

UPDATE. Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala. ...

UPDATE:Marcel Pavaleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Ponta, Marcel Pavaleanu, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, apare in fotografiile de nunta ale Andreei Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, informeaza Centrul de Investigatii Media. In aceleasi fotografii atasate in material) apare si Razvan Alexe, un interlop cercetat in acelasi dosar. Pe numele lui Alexe a fost emis un mandat de arestare in lipsa. --- Fiica presedintelui .

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, e urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu, relateaza B1 TV si Jurnal Prahovean, citand surse judiciare.

Fiica lui Mircea Cozma, presedintelui Consiliului Judetean Prahova, e urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu, relateaza B1 TV si Jurnal Prahovean, citand surse judiciare. Asa cum a aratat HotNews. ro, fostul angajat al Guvernului, Marcel Pavaleanu, are legaturi stranse cu Razvan Alexe, pe care presa locala prahoveana il catalogheaza drept interlop, insa cercul relational ajunge si la deputatul PSD Vlad Cosma, fiul presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Fiica presedintelui CJ Prahova, acuzata de evaziune fiscala. Prejudiciul, estimat la 35 de milioane de euro

Fiica presedinteluiConsiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel.

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este anchetata penal de procurorii de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de fiica lui Mircea Cosma pentru evaziune fiscala si spalare de bani, motivand ca Andreea Cosma ar fi infiintat mai multe firme fantoma, prin intermediul carora ar fi realizat returnari ilegale de TVA si creditari fictive. Citeste .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )