Libnet.ro
UNICEF

07:30

DIICOT: Trei persoane acuzate de exploatare sexuala au fost arestate preventiv.

România Liberă România Liberă,
DIICOT: Trei persoane acuzate de exploatare sexuala au fost arestate preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si doi avocati, condamnati pentru . continuă pe România Liberă

DIICOT: Un politist din Iasi, acuzat de exploatare sexuala, a fost arestat preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, printre care si un politist, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si .

Norvegia: Trei persoane au fost ucise de un barbat care a deturnat un autobuz

Un numar de trei persoane au fost ucise, luni seara, de catre un barbat care a deturnat un autobuz, in vestul Norvegiei, relateaza BBCNews. Presupusul autor al atacului, un barbat in varsta de.

Atac armat intr-o frizerie din Detroit: Trei persoane au murit si sase au fost ranite

Trei oameni si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti in urma unui atac armat la o frizerie din Detroit. Politistii cauta doi suspecti care au parasit localul in doua masini diferite. Frizeria.

Norvegia: Un barbat a deturnat un autobuz. Trei persoane au fost ucise

Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, in vestul Norvegiei, barbatul, inarmat cu un cutit, omorand trei pasageri, anunta politia norvegiana, informeaza Mediafax.

Trei persoane au fost ucise de un barbat care a deturnat un autobuz, in Norvegia

Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, in vestul Norvegiei. Barbatul, inarmat cu un cutit, a omorat trei pasageri, anunta politia norvegiana, conform MEDIAFAX. Presupusul autor al atacului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )