Libnet.ro
UNICEF

01:06

DIICOT: Un politist din Iasi, acuzat de exploatare sexuala, a fost arestat preventiv.

România Liberă România Liberă,
DIICOT: Un politist din Iasi, acuzat de exploatare sexuala, a fost arestat preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, printre care si un politist, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si . continuă pe România Liberă

DIICOT: Trei persoane acuzate de exploatare sexuala au fost arestate preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si doi avocati, condamnati pentru .

Drama unei tinere din Iasi. A fost muscata si batuta de sotul gelos si ametit de alcool

Au tabarat pe ea, au muscat-o de maini si umeri pana la sangerare si-au lovit-o in fata cu pumnii! O tanara de 24 de ani din Iasi ar fi fost atacata de sotul ei si de varul acestuia, in propria lor.

Cum au ajuns 50 de muncitori din Iasi sa fie sclavi in Irak, sub amenintarea armelor

50 de muncitori din Iasi au ajuns sclavi in Irak. Barbatii au ascultat de promisiunile afaceristilor Ciprian si Maria Catargiu care le-au spus ca ar putea castiga aproape 3. 000 de euro pe luna muncind in.

O minora din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati

Noi detalii infioratoare ies la iveala in cazul adolescentei din Iasi, violata si mutilata ca in Evul Mediu de mai multi barbati. Agresorii care au pacalit-o sa ii insoteasca, apoi au sechestrat-o si.

Teleorman: Noua persoane, audiate intr-un dosar de TRAFIC de persoane.

Noua persoane sunt audiate la sediul DIICOT Teleorman intr-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori si spalare de bani. Membrii gruparii din Alexandria au recrutat si exploatat prin munca in Spania cel putin 63 de persoane din judetele Teleorman, Giurgiu, Olt, Dolj, Calarasi si Vaslui, arata procurorii DIICOT, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: DIICOT: Un politist din Iasi, acuzat de exploatare sexuala, a fost arestat preventiv Prejudiciul adus in acest caz se ridica la .

Orgie sexuala cu trei copii de gimnaziu: un barbat din Iasi a obligat o fetita sa faca sex cu el de fata cu fratiorul ei mai mic

Un barbat de 43 de ani din judetul Iasi a fost trimis in judecata luni, 4 noiembrie, fiind acuzat de viol si coruptie sexuala dupa ce a intretinut raporturi sexuale cu doua minore si a obligat fratele uneia dintre ele, de 11 ani, sa asiste la scena.

Orgie sexuala cu trei copii de gimnaziu: un barbat din Iasi a obligat o fetita sa faca sex cu el de fata cu fratiorul ei

Un barbat de 43 de ani din judetul Iasi a fost trimis in judecata luni, 4 noiembrie, fiind acuzat de viol si coruptie sexuala dupa ce a intretinut raporturi sexuale cu doua minore si a obligat fratele uneia dintre ele, de 11 ani, sa asiste la scena.

Primarul din Aninoasa, acuzat ca a ajutat o retea de hoti de conducte petroliere, a fost eliberat din inchisoare dupa doar doua zile de arest

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis, luni, apelul primarului comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, la masura arestului sau preventiv, edilul fiind pus in libertate la doar doua zile dupa ce a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )