Libnet.ro
UNICEF

09:30

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele.

România Liberă România Liberă,
Taifunul Haiyan a lovit Filipinele.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit BBCNEws. Taifunul a venit cu ploi toretiale si vant puternic ce poate ajunge la rafale peste 200 de kilometri la ora. Regiunea deja se lupta cu efectele cutremurului de 7,3 grade . continuă pe România Liberă

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele. 125.000 de persoane au fost evacuate.

Taifunul Haiyan a lovit Filipinele, la ora locala 04. Scolile si birourile au fost inchise in calea furtunii si mii de oameni au fost evacuati din calea dezastrului. Potrivit ultimelor informatii, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai multe companii aeriene au anulat sute de zboruri. Meteorologii spun ca ar putea fi vorba despre cea ai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Filipinelor, din ultima o suta de ani potrivit .

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, considerat ca fiind cel mai violent din acest an, a atins in aceasta dimineata coastele Filipinelor, cu rafale de vant care ating 200 de kilometri pe ora, a anuntat agentia de meteorologie filipineza, informeaza AFP.

VIDEO Taifunul Haiyan a atins coastele Filipinelor

Taifunul Haiyan, cel mai puternic ciclon tropical din acest an, cu rafale de pana la 235 de kilometri pe ora, a ajuns vineri dimineata deasupra tarmurilor din Filipine, informeaza BBC.

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )