Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste 134 de morti in Bangladesh, in urma unor alunecari de teren

Antena3 Antena3,
Peste 134 de morti in Bangladesh, in urma unor alunecari de teren

Peste 134 de persoane au murit in ultimele zile, in urma unor alunecari de teren, cauzate de ploi torentiale musonice, in sud-estul Bangladesh-ului, informeaza autoritatile Operatiuni. continuă pe Antena3

Catastrofa in Bangladesh: Peste 134 de morti in urma alunecarilor de teren

Cel putin 134 de persoane au murit in urma alunecarilor de teren provocate de ploile musonice torentiale din sud-estul Bangladeshului, potrivit AFP, citat de Agerpres. Operatiunile de salvare sunt.

Peste 134 de persoane au murit din cauza unor alunecari de teren in Bangladesh cauzate de ploi torentiale (FOTO)

Cel putin 134 de persoane si-au pierdut viata in ultimele zile, dupa niste alunecari de teren cauzate de ploi torentiale. Incidentul a avut loc in sud-estul Bangladesh-ului, au spus.

Liderul ISIS ar fi fost UCIS in urma unor raiduri aeriene in Rakka!

Liderul gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in urma unor raiduri aeriene care au lovit orasul Rakka, informeaza televiziunea de stat siriana, citata.

Presa: Liderul ISIS a fost ucis in urma unor raiduri aeriene din Rakka

Jurnalistii televiziunii de stat siriene au anuntat uciderea liderului jihadistilor Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, in urma unor raiduri aeriene care au lovit capitala de-facto a gruparii de la Rakka.

Procurorii din Valcea au deschis un dosar penal pentru distrugere calificata si abuz in serviciu in urma alunecarii de teren din comuna Alunu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea au deschis un dosar penal in urma alunecarilor de teren din comuna Alunu, informeaza Agerpres. La Parchetul de pe langa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )