Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 18 milioane de romani, asteptati duminica la vot

România Liberă România Liberă,
Peste 18 milioane de romani, asteptati duminica la vot

Romanii sunt asteptati maine la vot, peste 18 milioane de cetateni avand dreptul de a se pronunta asupra viitorului presedinte al tarii. Statisticile oficiale arata ca mai mult de 200. 000 de tineri care abia au implinit varsta de 18 ani suplimenteaza corpul celor cu drept de vot. Iata cateva date referitoare la modul in care va puteti exercita acest drept, prezentate de Mediafax. continuă pe România Liberă

Prezenta la vot, mai mica la fiecare scrutin. Basescu a devenit presedinte cu mai putin de jumatate din voturile castigate de Iliescu in 1990

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati maine la urne pentru a-si alege presedintele. Pentru asta au fost infiintate peste 18. 000 de sectii de votare in tara si 294 in strainatate. De la primele.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,18 milioane euro).

Peste 42 milioane de incidente de securitate informatica au afectat 2 milioane de IP-uri din Romania

Romania s-a confruntat anul trecut cu 42 de milioane de incidente de securitate informatica, care au afectat 2 milioane de IP-uri. Cele mai multe atacuri au vizat sistemul financiar bancar si institutiile publice,.

Profitul LG Electronics s-a dublat, in trimestrul III, la peste 440 milioane dolari

Producatorul sud-coreean de electronice LG Electronics a anuntat astazi ca profitul operational din perioada iulie-septembrie s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 440,21 milioane dolari, in principal datorita unui maxim al afacerilor mobile al ultimilor cinci ani, transmite Reuters.

Twitter are pierderi de peste 175 milioane dolari

Twitter Inc. din SUA a raportat, pentru trimestrul al treilea din 2014, o pierdere de 175,5 milioane de dolari, de aproape trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand atingea 64,6 milioane de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )