Libnet.ro
UNICEF

09:30

Peste 18.900 de locuri de munca, disponibile vineri in toata tara

România Liberă România Liberă,
Peste 18.900 de locuri de munca, disponibile vineri in toata tara

Peste 19. 900 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Prahova, Iasi. continuă pe România Liberă

Peste 19.900 de locuri de munca, disponibile miercuri, in toata tara

Peste 19. 900 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri, in toata tara, conform unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Cluj, Arad si Iasi.

Peste 19.600 de locuri de munca, disponibile marti in toata tara

Peste 19. 600 de locuri de munca sunt disponibile,marti, in toata tara, conform unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Iasi, Prahova si Arad.

Peste 18.900 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara

Peste 18. 900 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in intreaga tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Prahova si Iasi.

Peste o mie de locuri de munca pentru aradeni

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arad anunta ca incepand de astazi sunt disponibile nu mai putin de 1. 070 de locuri de munca in judetul Arad.

Vremea in week-end. Ploi in toata tara. La munte se asteapta ninsori

Meteorologii anunta ploi pentru toata tara. vremea se mentine mai calda fata de media temperaturilor pentru aceasta perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )