Libnet.ro
UNICEF

05:30

Peste 20 de persoane au fost ucise, in urma unui schimb de focuri ce a avut loc la o nunta

Antena3 Antena3,
Peste 20 de persoane au fost ucise, in urma unui schimb de focuri ce a avut loc la o nunta

Peste 20 de persoane au fost ucise si alte 10 ranite, in urma unui schimb de focuri ce a avut loc la o nunta din provincia Baghlan, din nordul Afganistanului. Potrivit martorilor, a existat un schimb aprins de. continuă pe Antena3

Afganistan: Cel putin 21 de persoane au fost ucise intr-un atac armat care a avut loc la o nunta

Doua grupari rivale din Afganistan au comis un atac armat in timpul unei ceremonii de casatorie care avea loc in nordul tarii, cel putin 21 de persoane fiind ucise in urma atentatului, informeaza The.

Atac armat in Afganistan. Cel putin 21 de persoane au fost ucise

Cel putin 21 de persoane au fost ucise in nordul Afganistanului, intr-un atac armat comis de doua grupari rivale in timpul unei ceremonii de casatorie, relateaza CNN News online. Disputa a doi barbati.

Buzau: Noua persoane au fost ranite in urma unui accident in care au fost implicate un microbuz si doua autoturisme

Un accident s-a produs duminica in Buzau, in urma caruia noua persoane au fost ranite, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Unirii cu Patriei din Buzau, dupa ce un autoturism Audi nu.

Mehedinti: Opt persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN 56 A

Un accident s-a produs, vineri, pe DN 56 A, in apropierea orasului Vinju Mare, opt persoane fiind accidentate. Un autoturism oprit regulamentar in spatele unui autotren a fost lovit din spate de un altul si.

Confruntarile armate s-au intensificat in estul Ucrainei. Doua persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Confruntarile armate intre fortele ucrainene si separatistii prorusi s-au intensificat in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, provocand moartea a doua persoane si distrugerea mai multor obiective strategice, relateaza Le Monde.

Peste 20% din vanzarile online ale EuroGsm provin de pe mobil

Potrivit retailer-ului telecom EuroGsm, peste 20% dintre vanzarile online inregistrate in primul semestru din acest an au fost generate de clienti care au accesat site-ul companiei de pe dispozitive mobile.

Peste 20% din vanzarile online ale EuroGsm provin de pe mobil

Potrivit EuroGsm , unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, peste 20% dintre vanzarile online inregistrate in primul semestru din acest an au fost generate de clienti care au accesat site-ul companiei de pe dispozitive mobile.

India: O sectie de politie din statul Punjab a fost tinta unui atac terorist. Cinci persoane au fost ucise

Mai multi barbati care purtau uniforme militare au atacat o sectie de politie din statul Punjab din nordul Indiei, cinci persoane fiind ucise in urma atacului, informeaza agentia DPA. Atacatorii au luat cu.

Viteza ucide. Cinci persoane si-au pierdut viata in urma unui accident tragic pe traseul Chisinau-Cimislia

Cinci oameni au murit, iar alti trei se afla in stare grava la spital dupa ce noaptea trecuta au fost implicati intr-un accident teribil in apropiere de localitatile Bacioi si Horesti. Potrivit martorilor, in accident au fost implicate un automobil de model BMW, o masina Ford, dar si un microbuz.

Doi batrani, raniti in urma unui accident rutier

Doi batrani au fost raniti dupa ce microbuzul cu care calatoreau a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat in sant. Accidentul a avut loc joi, 23 iulie, in Sabisa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )