Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 20.430.000 de buletine de vot vor fi tiparite pentru alegerile europarlamentare din luna mai

B1 B1,
Peste 20.430.000 de buletine de vot vor fi tiparite pentru alegerile europarlamentare din luna mai

Guvernul a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca autoritatile vor tipari 20. 307 buletine de vot pentru euroalegeri si 17. 496 de timbre cu mentiunea votat care se vor lipi pe. continuă pe B1

Elisabeta Lipa si Octavian Bellu si-au depus candidatura pentru alegerile la presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Elisabeta Lipa si OctavianBellu si-au depus luni candidatura pentru presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, scrie Agerpres. Pentru alegerile programate pe 29 mai s-au inscris in cursa Elisabeta.

Peste 200 de jandarmi vor fi in dispozitiv pentru meciul Steaua- Brasov de pe Ghencea

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F. STEAUA Bucuresti F. BRASOV, din cadrul Ligii I, care se va disputa luni, pe stadionul Ghencea din capitala, incepand cu ora 20.

Trei candidati in cursa pentru alegerile COSR. Pe cine sustine Razvan Burleanu?

Alegerile pentru sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), din data de 29 mai, au adunat deja trei candidati. Dupa Octavian Bellu si Alin Petrache, presedintele FR de Rugby, si-a anuntat candidatura si Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )