Libnet.ro
UNICEF

07:00

Trei candidati in cursa pentru alegerile COSR. Pe cine sustine Razvan Burleanu?

România Liberă România Liberă,
Trei candidati in cursa pentru alegerile COSR. Pe cine sustine Razvan Burleanu?

Alegerile pentru sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), din data de 29 mai, au adunat deja trei candidati. Dupa Octavian Bellu si Alin Petrache, presedintele FR de Rugby, si-a anuntat candidatura si Elisabeta Lipa, presedintele CS Dinamo. continuă pe România Liberă

Octavian Bellu intra in cursa pentru sefia COSR

Antrenorul lotului olimpic de gimnastica al Romaniei, Octavian Bellu, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

OFICIAL Elisabeta Lipa si-a depus candidatura pentru sefia COSR

Elisabeta Lipa si-a depus oficial, luni, candidatura pentru presedintia COSR, fosta campioana olimpica confirmand pentru HotNews. ro ca a intrat in cursa pentru alegerile din 29 mai. Simt ca pot ajuta sportul romanesc. Am trait din si pentru sport, iar acum vreau sa trec la treaba, a precizat Lipa pentru HotNews. ro.

Elisabeta Lipa si Octavian Bellu si-au depus candidatura pentru alegerile la presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Elisabeta Lipa si OctavianBellu si-au depus luni candidatura pentru presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, scrie Agerpres. Pentru alegerile programate pe 29 mai s-au inscris in cursa Elisabeta.

A inceput lupta pentru sefia COSR. Petrache si Bellu favoriti

Marti s-a dat startul oficial in campania electorala pentru postul vacant de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Victor Ponta spune ca PSD si-a asumat un scor de 35% pentru alegerile europarlamentare

PSD si-a asumat la alegerile din 25 mai un scor de 35%, a anuntat, sambata, presedintele partidului Victor ponta, spunand ca este un scor realist si foarte bun. Scorul asumat de catre noi este de 35%, pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )