Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peste 25 de milioane de euro a cheltuit statul roman cu tratamentul persoanelor dependente de alcool in 2012

Adevărul Adevărul,
Peste 25 de milioane de euro a cheltuit statul roman cu tratamentul persoanelor dependente de alcool in 2012

Statul roman a cheltuit nu mai putin de 25 de milioane de euro cu tratamentul celor aproape 70. 000 de persoane care s-au internat in spitale in urma problemelor generate de consumul excesiv de alcool. Astfel, valoarea medie rambursata pe pacient internat la nivelul anului 2012 a fost de 1. 537 de lei, peste media nationala a tarifului pe caz ponderat de care a fost de 1. continuă pe Adevărul

Referatul procurorilor in dosarul evaziunii fiscale de peste 50 de milioane euro: O firma livra cantitati importante de carne alterata unui lant de hypermarketuri

Una dintre firmele implicate in dosarul de evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro a livrat unui lant de hypermarketuri cantitati importante de carne alterata, adusa in paleti in care erau si excremente de rozatoare, aspect sesizat de comerciant, conform referatului procurorilor. SC Avicola Calarasi SA a livrat cantitati de came de pui alterata si catre magazinele din lantul Selgros, aspect constatat de Olteanu George, responsabil in cadrul Selgros CashCarry SRL Brasov, respectiv pulpele de pui receptionate in data de 11. 2013 prezentau un miros ranced, inchis, iar, in paletii de marfa au fost identificate produse mancate si excremente de rozatoare o situatie similara a fost identificata si intr-un magazin Selgros din Cluj - Napoca), se precizeaza in referatul cu propunerea de arestare a celor implicati in dosar, potrivit Mediafax.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 50 milioane euro

Update 12:53 Reteaua evazionista viza monopolizarea desfacerii produselor din carne Din rezolutia de incepere a urmaririi penale reiese ca persoanele suspectate in dosarul evaziunii coordonau o retea infractionala ce viza monopolizarea productiei si desfacerii produselor din carne, printr-un amplu mecanism evazionist, conform unui document remis redactiei.

Surse: Pentru eliberarea ostaticilor francezi din Niger s-au platit cel putin 20 milioane euro

Pentru eliberarea celor patru ostatici francezi rapiti in septembrie 2010 in nordul Nigerului, de catre islamisti inarmati, a fost platita o suma cuprinsa intre 20 si 25 milioane euro, potrivit unei surse.

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie/Cum va arata un portal web in s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

Dan Nica: Proiectul eRomania va fi pus in functiune in cursul lunii noiembrie /Cum va arata un portal web pentru care s-au cheltuit fonduri publice de 12 milioane de euro?

Proiectul eRomania va fi gata si pus in functiune, in urma ultimelor teste de securitate, in cursul lunii noiembrie din acest an, a declarat miercuri Dan Nica, Ministrul pentru Societatea Informationala. Este vorba despre un contract de 12 milioane de euro, castigat in luna iunie 2010 de catre firma Omnilogic, si care are ar fi trebuit sa conduca la realizarea unui portal cu informatii despre toate localitatile din tara. In aprilie 2011, cand ministru al Comunicatiilor era Valerian Vreme PDL), continutul acestui portal a fost schimbat, promitandu-se in plus si 20 de servicii online, in aceeasi bani. In luna aprilie din acest an, Diana Voicu, director in Ministerul condus de Dan Nica, spunea ca pana la sfarsitul primaverii, portalul va fi online, sub un alt nume - Romania Online, fara aceste 20 de servicii online. Pretul final va fi tot de 12 milioane euro. Suntem in luna octombrie 2013 si acest portal inca nu este functional desi s-au cheltuit peste 8 milioane euro.

SAP Romania, vanzari de 10,3 milioane euro in 2012 pe piata solutiilor ERP

SAP Romania, subsidiara liderului mondial pe piata de solutii software de business, SAP AG, a inregistrat, anul trecut, vanzari de solutii ERP Enterprise Resource Planning) de peste 10,3 milioane euro, in crestere cu peste 12% fata de anul anterior, potrivit celui mai recent studiu de piata Pierre Audoin Consultants PAC).

Hunt Oil vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier de pana la 25 milioane lei

Compania Hunt Oil Company of Romania, subsidiara a grupului petrolier american Hunt Oil, vrea sa cumpere servicii de foraj petrolier in valoare de pana la 25 milioane de lei 5,6 milioane de euro).

Safety Broker a inregistrat aproximativ 37,68 milioane euro

Safety Broker, compania de brokeraj in asigurari, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, aproximativ 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

160 de perchezitii au loc luni in Bucuresti si in alte cinci judete intr-un caz de evaziune de circa 50 de milioane euro

Un numar de 160 de perchezitii au loc, luni, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care a angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

160 de perchezitii au loc luni dimineata in Bucuresti si in alte cinci judete intr-un caz de evaziune de circa 50 de milioane euro, in care este vizat si un senator

Un numar de 160 de perchezitii au loc, luni, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului de Finante, avocati si administratori de firme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )