Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 3.000 de imigranti, salvati de pe Marea Mediterana

România Liberă România Liberă,
Peste 3.000 de imigranti, salvati de pe Marea Mediterana

Marina italiana a salvat aproximativ 3. 000 de imigranti aflati la bordul mai multor ambarcatiuni, pe Mediterana, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Paza de coasta italiana, ampla operatiune de salvare a aproximativ 3.000 de imigranti pe Marea Mediterana

Cel putin sapte nave ale pazei de coasta italiene au incercat sambata sa salveze circa 3. 000 de imigranti pe Marea Mediterana, in largul tarmurilor libiene, relateaza AFP, citat de Agerpres. Operatiunea de.

Mii de imigranti incearca sa ajunga in UE prin Macedonia si Serbia; aproximativ 3.000 de imigranti salvati pe Mediterana

Mii de imigranti, majoritatea refugiati sirieni, se deplasau duminica spre nord, in directia Europei Occidentale, dupa ce au fost tinuti pe loc timp de mai multe zile la granita dintre Grecia si Macedonia, relateaza AFP in pagina electronica.

Operatiune de salvare pe Marea Mediterana. Paza de coasta italiana cauta 3.000 de imigranti

Paza de coasta italiana a anuntat sambata ca a demarat o operatiunea de salvare a circa 3. 000 de imigranti pe Marea Mediterana, in largul tarmurilor libiene, dupa ce a primit mesaje SOS de la 18 ambarcatiuni.

Ampla operatiune de salvare in Mediterana. 1.200 de imigranti salvati de Marina italiana

Paza de coasta a Italiei a reusit azi sa salveze viataa nu mai putin de 1. 200 de imigranti care se aflau in 18 ambarcatiuni in Marea Mediterana, anunta AFP, relateaza Agerpres.

Marina italiana a salvat 1.700 de imigranti aflati in deriva pe Marea Mediterana

Marina italiana a salvat sambata aproximativ 1. 700 de imigranti aflati la bordul a cinci barci ce pluteau in deriva in Marea Mediterana, dupa ce a primit mesaje SOS de la peste 20 de ambarcatiuni, a informat un purtator de cuvant al pazei de coasta italiene, citat de Reuters.

Marina italiana a salvat aproximativ 3.000 de imigranti pe Mediterana

Marina italiana a salvat aproximativ 3. 000 de imigranti aflati la bordul mai multor ambarcatiuni, pe Mediterana, sambata, dupa ce a primit mesaje de salvare de la 22 de ambarcatiuni, a anuntat Paza de Coasta, citata Reuters in pagina electronica de duminica.

Paza de coasta italiana a salvat aproximativ 4.100 de imigranti pe Marea Mediterana in ultimele 24 de ore

Aproximativ 4. 100 de imigranti au fost salvati in ultimele 24 de ore de pe 22 de ambarcatiuni aflate in pericol in centrul Marii Mediterane, a declarat duminica purtatorul de cuvant al pazei de coasta italiene, capitanul Marco di Milla, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Ampla operatiune de salvare. Paza de coasta italiana incearca sa salveze circa 3.000 de imigranti pe Marea Mediterana

Paza de coasta italiana a anuntat sambata ca incearca sa salveze circa 3. 000 de imigranti pe Marea Mediterana, in largul tarmurilor libiene, dupa ce a primit mesaje SOS provenind de la 18 ambarcatiuni,.

Aproximativ 3.000 de imigranti se afla in deriva in Marea Mediterana

Paza de Coasta a Italiei a anuntat sambata ca a inceput o operatiune de salvare a aproximativ 3. 000 de imigranti aflati in deriva in largul coastelor Libiei, in Marea Mediterana, in timp ce sute de imigranti infrunta politia pentru a patrunde din Grecia in Macedonia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )